Τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 7/03

Τα ζώδια για σήμερα 7/03

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Άτομα που εποφθαλμιούν τη θέση σας, σας επιβουλεύονται και προσπαθούν να σας προσάψουν λάθη, στο χώρο της εργασίας. Διεκδικήστε δυναμικά το δίκιο σας και θα σας αναγνωρισθεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θέματα της οικογένειας, θα σας κρατήσουν απασχολημένους στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά που όμως, θα επιλυθούν με μεγάλη ικανοποίηση από τη μεριά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Αρκετά επικοινωνιακοί, σίγουροι για το λόγο σας, αρθρώνετε με συνετό και ορθό τρόπο αυτά που θέλετε να πείτε. Είναι λογικό και επόμενο να επιτύχετε τις επιδιώξεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Ένα οικονομικό σκαμπανέβασμα, μπορεί να σας τρομάξει λίγο, αλλά που ωστόσο, θα ξεπεραστεί γρήγορα, πριν προλάβουν οι συνέπειες να γενικευτούν.

 

ΛΕΩΝ

 

 

Παίρνετε πολύ τοις μετρητοίς, οτιδήποτε και αν ακούτε ή οτιδήποτε σας συμβαίνει σήμερα και αυτό δεν είναι καλό γιατί δεν μπορείτε να σχηματίσετε αντικειμενική άποψη για τα πράγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Με σκαμπανεβάσματα η ψυχολογία σας, δεν θα τα καταφέρετε να διεκπεραιώστε τις υποθέσεις σας σήμερα. Ίσως είναι καλύτερα να μείνετε σπίτι και να ξεκουραστείτε.

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Στεναχωριέστε με τους φίλους σας, που η ζωή δεν είναι και τόσο ευνοϊκή γι αυτούς. Σπεύδετε να προσφέρετε τη βοήθειά σας, όπου και όπως μπορείτε και αυτό είναι μια νοοτροπία, που κερδίζει τους ανθρώπους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Θυμώνετε που ανεβαίνουν ιεραρχικά, άνθρωποι, που ούτε τις μισές από τις δικές σας ικανότητες δεν έχουν, ενώ εσείς μένετε στάσιμοι. Κάντε υπομονή, τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Το μυαλό σας δεν είναι προσγειωμένο στη ρεαλιστική καθημερινότητα. Σκέφτεστε ταξίδια και εξωτικούς προορισμούς, θέλετε να ονειροπολήσετε και οι υποχρεώσεις δεν σας αφήσουν περιθώριο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Περίεργες και ασυνήθιστες σκέψεις θα κάνετε σήμερα, που θα σας αποσπάσουν την προσοχή από τα καίρια ζητήματα. Μην δώσετε όμως μεγάλη σημασία, γιατί είναι απλά περαστικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Οι σχέσεις, αισθηματικές ή επαγγελματικές, θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας σήμερα, καθώς δεν θα μπορέσετε να αποφανθείτε για κανένα ζήτημα αν δεν πάρετε τη σύμφωνη γνώμη του συντρόφου ή του συνεργάτη.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

 

Τα προβλήματα υγείας που νομίζετε ότι έχετε, είναι αφενός, περαστικά, αφετέρου έχουν τη ρίζα τους σε ψυχολογικές αιτίες, που αδυνατείτε να χειριστείτε.