Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 13/11

ΚΡΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Ασάφεια και σύγχυση με αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογία σας. Έλλειψη ευθύτητας και ξεκάθαρων βλέψεων. Να ετοιμάζεστε για μια κακή εξέλιξη στα θέματά σας που ίσως είναι ευκαιρία τελικά, για να επαναπροσδιορίσετε το δρόμο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Πόθος, ζήλια, κτητικότητα και σκοτεινά ή ακατάλληλα συναισθήματα σας πλημμυρίζουν. Αυτά που αισθάνεστε είναι ασύμβατα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Χάνετε την ψυχραιμία σας και έρχονται εντάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κρεμασμένος)

 

Οι κόποι που έχετε κάνει μέχρι σήμερα, θα ανταμειφθούν και η θέλησή σας να βοηθήσετε κόσμο, θα έχει θετικές συνέπειες. Το σύμπαν επιβραβεύοντας τις προσπάθειές σας, θα σας δώσει αγάπη και καλοσύνη αλλά και πολλά υλικά δώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Τα προβλήματά σας είναι δύσκολα. Οι ανασφάλεια σας κυριεύει και δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας και γίνεστε αναποφάσιστοι και επιφυλακτικοί. Προγραμματισμένα σχέδια ακυρώνονται.

 

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Ο ατομισμός, η καχυποψία, η απάθεια, εκτός από το ότι ματαιώνουν τα σχέδιά σας, προβάλλουν στους ανθρώπους γύρω σας, μια τάση να σας αγνοούν όταν προσπαθείτε να τους επιβληθείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και σας αναγνωρίζουν τόσο τις προσπάθειες όσο και τις ικανότητες. Προστρέχουν δε, όλοι σε σας για βοήθεια και υποστήριξη.

 

ΖΥΓΟΣ (Το Άρμα)

 

Παίρνετε πολύ «πατριωτικά» ό,τι συμβαίνει γύρω σας και αδυνατείτε να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα. Γι αυτό και κάνετε λάθη. Προσέξτε όμως, γιατί δεν είναι εύκολο να τα διορθώσετε αργότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν στις σχέσεις με τους άλλους. θα εξαφανιστούν τα εμπόδια και θα νιώσετε ανακουφισμένοι. Θα ικανοποιηθείτε από τις αλλαγές στη ζωή σας και ανεβαίνει η αυτοεκτίμηση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Ισχύς)

 

Θετική στάση απέναντι στη ζωή. Δυνατή βούληση να επιτύχετε τους στόχους σας και να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο. Ωστόσο, μετριάστε τη δυναμική σας, γιατί οι άλλοι τρομάζουν από την ορμή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Αντιμετωπίζετε καταστάσεις και εκμεταλλεύεστε τα θετικά τους στοιχεία. Αυτό θα σας επιτρέψει να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος και να αποκτήσετε θετική στάση ζωής. Ανακαλύπτετε δε, νέους ορίζοντες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Αν δεν θέλετε οι σχέσεις σας να βρεθούν σε αδιέξοδο, να μην βραδυπορείτε ως προς τις αποφάσεις σας. Θέστε νέο πλαίσιο δράσης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και κάντε τη σχέση σας καλύτερη.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πτυχές του εαυτού σας που αγνοούσατε, κάνοντας πράξη τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας. θα στηρίξετε τους ανθρώπους γύρω σας και θα συνδράμετε στα προβλήματά τους, παίρνοντας χαρά και ικανοποίηση.