Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 15/1

ΚΡΙΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Αυτή η ξαφνική, ακαριαία, διάλυση που συμβαίνει και σας έχει αναστατώσει, θα είναι η αφορμή για να ξαναχτίσετε τη ζωή σας επάνω σε πιο σταθερή και πιο αληθινή βάση.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Ηγείστε, προσφέροντας την προστασία και τη βοήθειά σας, σε όσους δηλώνουν υποταγή στα θέλω σας. Πρέπει να οργανωθείτε, να επιμείνετε και να παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κρεμασμένος)

Βρίσκεστε στο στάδιο της αλλαγής, πριν την τελική σας μεταμόρφωση. Να προσέξετε γιατί κάποια δικά σας πρόσωπα, δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις απέναντί σας και σύντομα θα μάθετε το λόγο. Μην τους αφήσετε να επέμβουν στην εξέλιξή σας

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

Μόλις ξεκίνησε το εσωτερικό σας ταξίδι. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδρομή και φτάσετε στον προορισμό σας, τίποτα δεν θα μπορέσει να εξελιχθεί σωστά. Να είστε υπομονετικοί και να μην αποπροσανατολίζεστε από τον τελικό σας στόχο.

 

ΛΕΩΝ (Η Δικαιοσύνη)

Αφήστε τους συναισθηματισμούς και λειτουργείστε μόνο με τη λογική. Ο μόνος δρόμος που μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη στιγμή, είναι ο συμβιβασμός, η λογική και τα δεδομένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Τώρα ξεκινά ένας νέος κύκλος ζωής που θα σας φέρει όσα έχετε ονειρευτεί. Νέες επαγγελματικές προτάσεις, νέοι έρωτες αλλά και ικανοποιητικά οικονομικά οφέλη.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Κόσμος)

Ίσως για πρώτη φορά, νιώθετε τόσο πλήρεις και ικανοποιημένοι. Ολοκλήρωση έρχεται μετά από πολλούς κόπους. Δημιουργικότητα, καλή τύχη, καλή υγεία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τρελός)

Πρέπει να επανεξετάσετε τη δράση σας. Ποιος είναι τελικά ο τρελός στη ζωή σας; Μήπως είναι η δική σας στάση απέναντι στα πράγματα; Μια απόφαση πρέπει να παρθεί πολύ προσεκτικά γιατί όλα είναι στον αέρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

Η τύχη είναι με το μέρος σας. Τολμήστε, ό,τι δεν έχετε τολμήσει ως τώρα. Με άλματα προχωράτε προς το θρίαμβο, που αν και προσωπικός, δεν θα περάσει απαρατήρητος ούτε από το κοντινό ούτε από το ευρύτερο περιβάλλον σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

Η περίοδος αυτή δεν ευνοεί τα αισθηματικά, γι αυτό θα πρέπει να επανεξετάσετε τα πάντα που αφορούν στις σχέσεις σας. Διανύετε μια κρίσιμη φάση στη ζωή σας, η οποία θα σας οδηγήσει, ή στο θρίαμβο, ή στην ήττα. Η απόφαση είναι δική σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Αναμνήσεις, συναισθήματα και ό,τι σχετίζεται με θέματα ψυχής, θα σας απασχολήσει σήμερα. Από τη στιγμή που θα πράξετε με σοφία, σύνεση και χωρίς βιασύνες, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

 

ΙΧΘΥΕΣ(Η Σελήνη)

Μπορεί να χαθείτε σε έναν δικό σας, φανταστικό κόσμο, γιατί αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα. Όμως, προέχει να σταθείτε στα πόδια σας και να εμπιστευθείτε τις δυνάμεις, την εμπειρία και τις γνώσεις σας, αν θέλετε, φυσικά, να πετύχετε τους στόχους σας.