Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 17/04

ΚΡΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα, δυσκολεύεστε όμως να πάρετε μια απόφαση, ίσως γιατί θα χρειαστεί να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο, του οποίου το τίμημα, δεν είστε σε θέση να ξέρετε αν θέλετε να το πληρώσετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Με αυταπάρνηση, αφοσίωση και φιλανθρωπικά αισθήματα, προτιμάτε να υπηρετείτε τους συνανθρώπους σας, δείχνοντας εμφανώς τον αλτρουισμό σας, συχνά, με πράξεις αυτοθυσίας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Πρωτότυπες αλλά ακραίες κινήσεις που θα κάνετε θα δώσουν την εικόνα ενός ατόμου με ηγετικές δυνατότητες. Σε όποια κατάσταση και αν βρεθείτε θα μπορείτε να κρίνετε σωστά και να βγάζετε ασφαλή συμπεράσματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Η κάρτα εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα για την υπόθεση που σας απασχολεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθείτε με αυτό αλλά να μην ξεχνάτε τον τελικό σας στόχο.

 

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

 

Βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, γιατί δεν θέλετε να ακούσετε τι σας λένε οι άλλοι γύρω σας, ούτε και έχετε ορθή κρίση για να διακρίνετε την πραγματικότητα. Θα δυσκολευτείτε να συμβαδίσετε με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Θα ξανανιώσετε έναν ενθουσιασμό για κάτι που είχατε εγκαταλείψει στο παρελθόν. Θα επουλωθούν ερωτικές πληγές και ανανεωμένοι θα ξαναμπείτε στο παιχνίδι της πραγματοποίησης των επιθυμιών σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Θα μπορέσετε να παρατηρείτε με ηρεμία ό,τι συμβαίνει, και εμπιστευόμενοι την κρίση σας, να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Ασάφεια και σύγχυση που φέρνει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας, ακόμα και σας στερεί από ευθύτητα στις επιδιώξεις και στις συναναστροφές. Διάφορες φοβίες κάνουν την εμφάνισή τους και σας πάνε πίσω. Συνέρθετε άμεσα

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Οι ανθρώπινες σχέσεις, αποκτούν έντονα πνευματική χροιά. Θα συνδεθείτε με ανθρώπους που αγνοούσατε στο παρελθόν. Θα συγκινηθείτε πολύ, θα δείξετε μεγάλη ευγένεια και θα αγαπηθείτε με έναν πιο τίμιο και ειλικρινή τρόπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Ισχύς)

 

Αν θεωρείτε τους στόχους σας δύσκολους ως προς την επίτευξή τους, είναι γιατί αισθάνεστε ανασφαλείς και με χαμηλή αυτοεκτίμηση. Αν σας εγκαταλείψουν οι δυνάμεις σας, θα οδηγηθείτε στην αποτυχία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Αντί να παλεύετε στα τυφλά, με μέτρια αποτελέσματα είναι καλύτερα να ξανασκεφθείτε ό,τι κάνετε και να σταματήσετε να μελαγχολείτε για το παρελθόν και ό,τι συνέβη στη διάρκειά του.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Γίνεστε αγενείς, προς το περιβάλλον σας καθώς τα προβλήματά σας μεγαλώνουν και επεκτείνονται και σε άλλους τομείς, της ζωής σας. Νιώθετε ότι η ζωή σας αδικεί και γκρινιάζετε.