Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 18/12

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αν ζυγίσετε σωστά τις καταστάσεις και βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα, προσαρμοστείτε στις ανάγκες της στιγμής και κρατήσετε μετριοπαθείς απόψεις. Η σταθερότητα, ο ρυθμός η τάξη και η ισορροπία, αποκαθίστανται.

ΤΑΥΡΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

Οι αόριστες και ασαφείς καταστάσεις λαβαίνουν τέλος. Η αρχή μιας σχέσης, φέρνει χαρά και ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σας. Είναι πολύ καλή στιγμή να εκδηλώσετε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι επιτυχίες έρχονται μετά από σωστή επιλογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τροχός της Τύχης)

Η επιτυχία που βιώνετε, δεν είναι αποτέλεσμα της τύχης. Είναι η ανταπόδοση του σύμπαντος στις δικές σας προσπάθειες. Βρίσκεστε ενώπιον μιας πραγματικότητας, και όχι, δεν ονειρεύεστε. Μήπως πρέπει να παραδεχθείτε, ότι τελικά, μάθατε να αποδέχεστε τα γυρίσματα της μοίρας;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Κρίση)

Να δείξετε εμπιστοσύνη στα όνειρά σας, καθώς η διαισθητική σας ικανότητα είναι στο φόρτε της. Ένα γεγονός θα λειτουργήσει ως καταλύτης, αλλά και ως «από μηχανής θεός», για να λυθεί ένα πρόβλημα. Επιτέλους, αναδύεται η πραγματική σας φύση.

ΛΕΩΝ (Ο Μάγος)

Ακόμα κι όταν οι περιστάσεις και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την ομαλή εξέλιξη στα θέματά σας, εσείς, είστε σε θέση να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις. Επιδεξιότητα, ικανότητες, διπλωματία, αλλά και πειστικοί τρόποι, θα φέρουν την επιτυχία στο πιάτο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Η κατάσταση απαιτεί μετριοπάθεια, γαλήνη στο σώμα και ηρεμία στο πνεύμα. Έχετε την προστασία του σύμπαντος, αρκεί και σεις να δείξετε αφοσίωση στους νόμους και τις προσταγές του. Υιοθετείστε μια στάση αναμονής, προκειμένου να διευκολύνετε τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Θετικό πνεύμα και εκτελεστική δύναμη, θα δημιουργήσουν τις ελεγχόμενες συνθήκες που επιθυμείτε, σχετικά με τις εξελίξεις που περιμένετε. Ένα πρόσωπο κύρους, αποτελεί ισχυρό σας προστάτη, ώστε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και επιτύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άρμα)

Παρ’ όλο που δυσκολεύεστε να προχωρήσετε μπροστά, και οι καταστάσεις σας δημιουργούν σύγχυση, το θάρρος σας είναι απαράμιλλο. Αντιμετωπίζετε τους ανταγωνιστές με επιτυχία και το μέλλον που σχεδιάζετε να χτίσετε τώρα έχει αρχίσει να σας δείχνει το θετικό του πρόσωπο. Νίκη, ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άστρο)

Ενώ η κατάσταση είναι με το μέρος σας, εσείς μπορεί να χάσετε τη σιγουριά σας και να γίνετε αρνητικοί, απαισιόδοξοι και σκεπτικοί. Οι παράγοντες είναι υποστηρικτικοί προς εσάς αλλά θεωρείτε ότι υπάρχει κάτι που σταματάει την ανάπτυξη και τη δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Εγκράτεια)

Με ήρεμο και ισορροπημένο τρόπο, θα εμπλακείτε, εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει για να δώσετε λύση σε κάποιο πρόβλημα. Απλόχερα, με γενναιοδωρία, προσφέρετε τη βοήθειά σας σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη. Οι πρωτοβουλίες σας θα δώσουν διέξοδο στα αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Μια νοσηρή κατάσταση λαβαίνει τέλος. Απελευθερώνεστε επιτέλους από μια επιβεβλημένη κατάσταση, ή από τη φυλακή των απόψεών σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από την απότομη και ριζική μεταστροφή σας, και σεις οι ίδιοι, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να κάνετε μια καινούρια αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Διάβολος)

Θα νιώσετε απογοήτευση που θα επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας και τη σιγουριά στις ικανότητές σας. Και καθώς οι επιθυμίες σας διογκώνονται, η ψυχολογία σας επηρεάζεται αρνητικά και δεν βλέπετε καθαρά. Προσοχή, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε στην παραίτηση και στην απάθεια.