Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 2/10

ΚΡΙΟΣ (Η Κρίση)

 

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα σε όλα τα επίπεδα, της καθημερινότητάς σας, και αυτό σας απελευθερώνει από έγνοιες και άγχη. Η διαίσθησή σας λειτουργεί άψογα και ως επί το πλείστον σας προειδοποιεί μέσω των ονείρων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Μάγος)

 

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι έχετε την ικανότητα να κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν, ακριβώς όπως τα θέλετε. Επιδέξιοι, ικανοί, διπλωμάτες, εύγλωττοι και πειστικοί, βάζετε σε λειτουργία το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, και απολαμβάνετε, πολλά κέρδη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Γεμάτη διλήμματα η σημερινή ημέρα, σας καλεί να πάρετε αποφάσεις για τα ερωτικά σας, κυρίως, θέματα, που όμως, δεν είστε σίγουροι ότι είστε έτοιμοι να τις πάρετε. Ένας έρωτας έρχεται με τη μορφή πειρασμού για τους δεσμευμένους και δημιουργεί εντάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Θα σας δοθεί μία εξαιρετική ευκαιρία για κέρδη σήμερα, και καλά θα κάνετε να μην το σκεφτείτε και πολύ να ενδώσετε. Είναι ένα αξιόλογο ρίσκο. Δεχθείτε τις καινούριες γνωριμίες όπως είναι και μην ψάχνετε να βρείτε «κουσούρια». Γοητεύστε με την προσωπικότητά σας και όχι με τη γκρίνια σας.

 

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

 

Βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα πιο δυναμικά. Διώχνετε μακριά τις ανασφάλειες, νιώθετε θετικά και κατευθύνεστε προς την επιτυχία, δίνοντας τέλος στη σύγχυση και την αβεβαιότητα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα είναι αυτά που θα σα οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα και όχι τα ανεξέλεγκτα ρίσκα. Το ξέρετε τώρα πια, πως οι βιαστικές κινήσεις δεν οδηγούν ποτέ σε επιτυχίες. Σταθερότητα και ασφάλεια σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας

 

ΖΥΓΟΣ (Το Άστρο)

 

Συμβαίνουν αλλαγές στο περιβάλλον που κινείστε, που υπόσχονται ένα μέλλον ιδιαίτερα καθαρό και φωτεινό. Αναπτερώνεται το ηθικό και οι ελπίδες σας, είστε δεκτικοί στα δώρα της ζωής, χαρούμενοι και θετικοί, αλλά και ξεκάθαροι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Η κατάσταση δεν είναι άσχημη, ωστόσο κάποιες εξελίξεις μπορεί να σταματήσουν προσωρινά, και να εμφανιστεί μια σκιά στη ροή των πραγμάτων. Αυτό ενδέχεται να σας τρομάξει, αλλά δεν πρέπει. Η ηττοπάθεια, τώρα, ούτε συγχωρείται, ούτε και πρέπει να υπάρχει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ερημίτης)

 

Θα θελήσετε να απομονωθείτε σήμερα, και να εστιάσετε στις αλήθειες που κρύβονται εντός σας. Ως εκ τούτου, θα δείτε τον εαυτό σας, πιο αντικειμενικά, και μιας και δεν μπορείτε να κρυφθείτε από εσάς, θα αναλάβετε την πλήρη ευθύνη των λαθών σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κόσμος)

 

Ενώ τα πράγματα πηγαίνουν καλά, συμβαίνει μια παύση, ίσως επειδή η ανασφάλειές σας, επιτρέπουν τον εφησυχασμό. Βραδύτητα στις αποφάσεις, ανάκληση αποφάσεων, αποτυχίες και πτώση είναι μόνο τα συμπτώματα. «Η ασθένεια», βρίσκεται μέσα σας και το πρέπει να την θεραπεύσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άρμα)

 

Μπορεί να δυσκολεύεστε να προχωρήσετε μπροστά, συγχυσμένοι από τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Είναι πολύ πιθανό δε, να αντιδράσετε συναισθηματικά και να αποτύχετε στα ζητούμενά σας. Επιδείξτε δύναμη, θάρρος και ανακαλύψτε τη δύναμη μέσα σας, που έχετε ξεχάσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Οι κόποι που κάνατε μέχρι σήμερα, θα ανταμειφθούν και η θέλησή σας να βοηθήσετε κόσμο θα έχει θετικές για σας, συνέπειες. Ο τρόπος σκέψης σας, αλλάζει και πολλά τώρα, σας φαίνονται ανούσια. Νιώθετε την ανάγκη να φροντίζετε τους άλλους. Δεχθείτε την αγάπη και την εκτίμησή τους.