Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 20/11

ΚΡΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η διαίσθηση, η ηρεμία στο πνεύμα και η ψυχική ανάταση, είναι τα όπλα σας ενάντια στην ανασφάλεια και το άγχος. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στον ερωτικό, κυρίως, τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Θάρρος, και ηγετικές ικανότητες, ως προς την αντιμετώπιση των θεμάτων που σας απασχολούν. Με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, θα καταφέρετε να φέρετε τις αλλαγές που θέλετε στη ζωή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

 

Οι σχέσεις ανανεώνονται. Οι ικανότητες βελτιώνονται. Αφυπνίζεστε και διαπιστώνετε τις αλήθειες της ζωής που κρύβονταν μέσα σας για καιρό. Μια αλλαγή συμβαίνει που επουλώνει τις πληγές του παρελθόντος και συνδράμει σε μια τελική απόφασή σας για ένα θέμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Σελήνη)

 

Κάποια άσχημα προαισθήματα επαληθεύονται και γίνεστε αρνητικοί προς τη ζωή. Υποπτεύεστε τους ανθρώπους γύρω σας και γίνεστε καχύποπτοι ως προς τις προθέσεις τους απέναντί σας.

 

ΛΕΩΝ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις εκμεταλλευόμενοι τα θετικά τους στοιχεία. Θεραπεύονται οι πληγές του παρελθόντος και αποκτάτε θετική στάση ζωής. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

Η θετική σας διάθεση, θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείτε και θα εκφράσετε αβίαστα τη δημιουργικότητά σας. ένα νέο ξεκίνημα στον ερωτικό τομέα, με πολύ καλές προοπτικές, σας δίνει νέα πνοή.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Ζήλια, προσκόλληση, πείσμα, κακία, τυφλό πάθος. Μίσος και εγωκεντρισμός, σας χαλάνε την εικόνα που έχετε προς το περιβάλλον σας. Αλλάξτε πορεία, και παγώστε ό,τι κάνετε, πριν χρειαστεί να υποστείτε δύσκολες συνέπειες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν στις σχέσεις με τους άλλους. θα εξαφανιστούν τα εμπόδια και θα νιώσετε ανακούφιση. Οι αλλαγές σας ικανοποιούν και ανεβαίνει σημαντικά ο δείκτης αυτοεκτίμησής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Αρμονικές οι καταστάσεις γύρω σας, και έχετε μια τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους, με έντονο το στοιχείο της ισότητας. Ο ερωτικός τομέας σας δυσκολεύει, λίγο, ίσως γιατί δεν εκφράζετε άνετα τα συναισθήματά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Νιώθετε ανήσυχοι και αποφεύγετε να εκφράσετε τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας, ιδίως στις σχέσεις σας, γιατί καταλαβαίνετε ότι όσα επιθυμείτε δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Αλλάξτε στάση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Σας διακρίνει έντονος κυνισμός, και κακεντρέχεια. Απομονώνεστε από τον κόσμο και νιώθετε σαν να θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να κρυφτείτε. Απογοητεύεστε από τις σχέσεις και ιδιαίτερα τις ερωτικές.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Ισχύς)

 

Θετική η στάση σας απέναντι στη ζωή. Με θέληση και πρωτοβουλίες θα διεκδικήσετε όσα θέλετε απ’ τη ζωή σας, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς κωλυσιεργίες και χωρίς αναποφασιστικότητες.