Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 25/09

ΚΡΙΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Θα νιώσετε απογοήτευση που θα επηρεάσει την αυτοεκτίμησή σας. Νιώθετε ανασφαλείς γιατί δεν εμπιστεύεστε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, ό,τι κι αν συμβεί. Και κυρίως, να μην αφήσετε το άγχος να κάνει κουμάντο στις υποθέσεις σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Η μοίρα, είναι ευαίσθητο και δύσκολο θέμα και δεν εγγυάται την ικανοποίηση των αιτημάτων σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Το βασικό είναι να δεχθείτε τη μοίρα σας, με σύνεση και σοφία.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Θάνατος)

 

Η κάρτα αυτή εκφράζει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, ή την ανάγκη να σταματήσετε οτιδήποτε κάνετε αυτή τη στιγμή, μπροστά στον κίνδυνο της αποτυχίας. Το να συνεχίζετε να προσπαθείτε για κάτι που αποδεδειγμένα δεν «τσουλάει», είναι, το λιγότερο, κουτό εκ μέρους σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Με τις σκέψεις σας σε σύγχυση και με αρνητικά επηρεασμένη κρίση, δεν πάτε πουθενά. Καμία εξέλιξη δεν θα συμβεί και τίποτα δεν θα προχωρήσει. Σταματήστε να νιώθετε πανικό στα δύσκολα και διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Τρελός)

 

Νιώθετε πως η ρουτίνα της καθημερινότητας, σας στερεί από τον μεγαλεπήβολο σκοπό σας. Είστε απαθείς απέναντι στα γεγονότα. Αυτή η παθητική στάση, δεν βοηθάει όμως πουθενά και μέσα σας το ξέρετε. Μην ρισκάρετε να παρασυρθείτε από τον περίγυρο, σε λάθος κινήσεις.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Η ενεργητική σας προσέγγιση, θα σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματά σας και να κερδίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Οι φίλοι είναι πάντα κοντά σας, να μοιράζονται τα βάρη και τη διαδρομή σας προς την επιτυχία. Θάρρος, ενεργητικότητα, δυναμισμός.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Το Άστρο)

 

Ενώ η κατάσταση είναι με το μέρος σας, μπορεί να χάσετε την σιγουριά σας ή να γίνετε σκεπτικοί, αρνητικοί κι απαισιόδοξοι. Η ανασφάλεια και το υπερβολικό άγχος, θα σας φέρει ενώπιον πολλών αμήχανων στιγμών. Στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν καλά. Γι αυτό συνέρθετε.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Σήμερα θα κάνετε επίδειξη αλτρουισμού εξυπηρετώντας τους συνανθρώπους σας. Οι κόποι σας ανταμείβονται καθώς το σύμπαν αναγνωρίζει τις ειλικρινείς πράξεις αγάπης.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Κρίση)

 

Θα βρεθείτε απέναντι σε νέους στόχους και νέες δυνατότητες. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και σεις με δυναμισμό, αντιμετωπίζετε τα πάντα. Οι ερωτικές πληγές του παρελθόντος επουλώνονται.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Επηρεάζεστε από αρνητικές καταστάσεις και γίνεστε στενόμυαλοι και ασταθείς. Προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας γιατί μόνο έτσι θα ανακαλύψετε τις κρυμμένες πτυχές των προβλημάτων έτσι ώστε να τα λύσετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Μια προσωρινή παύση σε ό,τι πήγαινε καλά ως τώρα μπορεί να σας αποσυντονίσει, ίσως και να σας φοβίσει. Δεν πρέπει όμως, γιατί σύντομα θα αρχίσουν τα γεγονότα να τρέχουν ξανά.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Οι Ερωτευμένοι)

 

Θα πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας ή το γάμο. Τελειώνοντας οι αόριστες καταστάσεις και τα ασαφή λόγια, μπαίνετε στη διαδικασία μιας πιο μεγάλης σταθερότητας. Οι σωστές αποφάσεις οδηγούν τη σχέση, στα ύψη.