Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 29/05

ΚΡΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Δυσκολεύεστε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και τους άλλους και γίνεστε κυνικοί. Η μυστικοπάθειά σας θα μείνει στην ιστορία και οι τάσεις απομόνωσης, θα σας απομακρύνουν ακόμα και από τους δικούς σας ανθρώπους.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Υπερβολικά συναισθηματικοί σήμερα, θα επηρεαστεί σοβαρά η κρίση σας. Δεν θα είστε σε θέση να εξηγήσετε γιατί συμβαίνουν όσα σας συμβαίνουν και θα μπερδευτείτε σε μεγάλο βαθμό. Πριν μπερδέψετε και τους άλλους, συνέρθετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Σελήνη)

 

Θα πρέπει να ξανασκεφθείτε κάποια πράγματα, απ’ την αρχή, αν χρειαστεί, γιατί η κάρτα προμηνύει κάποια άσχημη εξέλιξη που έρχεται. Αυτό συμβαίνει όμως, γιατί δεν έχετε υπολογίσει καλά, κάποιες συνθήκες και παραμέτρους. Ξανασκεφθείτε λοιπόν, και σύντομα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Θα βρεθείτε απέναντι σε καταστάσεις που θα σας δηλώσουν ότι το παρελθόν έχει οριστικά τελειώσει. Είναι περιττό να επιμένετε σε σχέσεις που δεν έχουν τίποτα πλέον να δώσουν. Η αναγέννηση είναι εδώ και σας περιμένει. Εσείς γιατί αργείτε;

 

ΛΕΩΝ (Η Αρχιέρεια)

 

Ο τρόπος που χειρίζεστε τα πράγματα σας προκαλεί συναισθηματική αστάθεια και δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά τι συμβαίνει γύρω σας. Ως εκ τούτου, είναι φυσικό να παραιτείστε από κάθε ενέργεια και να έχετε τάσεις φυγής απ’ την πραγματικότητα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Μπορεί να νιώσετε απογοήτευση που θα επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας αλλά και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Ίσως χρειαστεί να αποχωριστείτε από ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να αλλάξετε τις συνθήκες γύρω σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Μάγος)

 

Δέχεστε με χαρά τις αλλαγές, και αξιοποιείτε τις ικανότητές σας σε όλο τους το εύρος. Οι πρωτοβουλίες που παίρνετε σας βάζουν στο σωστό δρόμο. Δημιουργικότητα, νέα ξεκινήματα, αυτοπεποίθηση, προσαρμοστικότητα. Μια νέα γνωριμία παίρνει ερωτικές διαστάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Μεγαλοψυχία, ευγένεια, αρχοντιά και ηρεμία, που προέρχονται από την πείρα και τις γνώσεις σας, θα σας παράσχουν την δυνατότητα να δώσετε λύσεις εκεί που για τους άλλους, φαίνεται αδύνατον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Επιτυγχάνονται οι στόχοι σας, γιατί ακολουθείτε αυστηρά τα προγράμματά σας. Έχετε τη φήμη επιτυχημένου ατόμου. Οι κινήσεις σας είναι πρωτότυπες αλλά ακραίες. Ωστόσο, φέρνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Εγκράτεια)

 

Μια φιλία εξελίσσεται σε μεγάλο έρωτα. Αν δεν φερθείτε εγωκεντρικά, και εκφράζετε τα αισθήματά σας, αυτό το αίσθημα θα εξελιχθεί πολύ θετικά για σας. Μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα για οτιδήποτε. Τα φαινόμενα απατούν και χρειάζεται υπομονή για να λάμψει η αλήθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Η παθητική σας στάση, οδηγεί στο χάσιμο των ευκαιριών, οι οποίες περνούν μπροστά απ’ τα μάτια σας, χωρίς να τις παίρνετε είδηση. Δεν παίρνετε θέση σε σημαντικά ζητήματα και παρασύρεστε απ’ τις ανασφάλειές σας. Αλλάξτε στάση, πριν να είναι αργά.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε και πολλά πράγματα που κάποτε σας φαίνονταν σημαντικά, τώρα, τα βλέπετε ως ανούσια. Νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνθήκες ζωής σας και θα προβείτε σε ενέργειες που θα φέρουν την επιτυχία. Προσπάθεια και αντοχή.