Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 3/04

ΚΡΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Όλα είναι στραβά και τίποτα δεν σας πηγαίνει καλά. Η μία καθυστέρηση πίσω από την άλλη, η μια αναποδιά, διαδέχεται άλλες δέκα. Αν κάνετε λίγη υπομονή, σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν, όπως και η στάση ζωής σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Κρίση)

 

Ένα καινούριο ξεκίνημα πρόκειται να λάβει χώρα σήμερα, κυρίως σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σας τομέα. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που δεν είχατε ξεπεράσει, επανέρχεται για να σας δώσει χαρά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αρχιέρεια)

 

Οι γυναίκες με κύρος και δύναμη, πρόκειται να είναι οι αρωγοί στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Μην διστάζετε λοιπόν να ζητήσετε τη βοήθειά τους, δεν θα σας αρνηθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σας, είναι τα όπλα σας, ως προς την πραγματοποίηση των σχεδίων σας. Μην παίρνετε όμως, τόσο πολύ, προσωπικά οτιδήποτε γίνεται, δεν θα σας βγει σε καλό.

 

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Η σωστή επιλογή συνεργατών, θα σας προσδώσει το χαρακτηρισμό της ηγετικής προσωπικότητας, που ξέρει τι κάνει και πώς να φέρει τα πράγματα εκεί που πρέπει. Επαγγελματική καταξίωση και αναγνώριση προσόντων.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Έχετε αποφασίσει να χαράξετε μία νέα πορεία στον τρόπο που προσεγγίζετε τα πράγματα και αυτό είναι καλό. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να σας διαφεύγει ο τελικός στόχος σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Μετά από πολλούς κόπους, επιτέλους, το τοπίο ξεκαθαρίζει. Θα εκφράσετε απερίφραστα τις απόψεις και θα πάρετε θέση, υπέρ μίας κατάστασης κι αυτό θα σας φέρει πνευματική και ψυχική διαύγεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άστρο)

 

Ξεκαθαρίσματα μεταξύ των φίλων σας, έτσι ώστε να κρατήσετε στη ζωή σας αυτούς που πραγματικά σας στηρίζουν και είναι αξιόλογοι. Η ομαδική εργασία θα σας ευνοήσει πολύ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρετε να διαχειρίζεστε τις καταστάσεις, όπως έρχονται χωρίς να πρέπει να αλλάξετε ούτε αυτές, αλλά ούτε και τον τρόπο που τις δέχεστε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Δεν είναι κακό να θυσιάσετε κάποιες από τις επιδιώξεις σας προκειμένου να προωθηθούν κάποια σχέδιά σας. Εκλάβετέ το σαν μια στρατηγική υποχώρηση, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Μια κατάσταση τελειώνει οριστικά και μια άλλη ξεκινά, με καλύτερες προϋποθέσεις για ένα μέλλον πιο καλό. Τελειώστε μια για πάντα με το παρελθόν σας. Το μέλλον είναι ήδη εδώ.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Διάβολος)

 

Αφήστε άμεσα, ό,τι κάνετε και πάρτε την κατάσταση απ’ την αρχή. Έμμονες ιδέες σας ταλαιπωρούν, πόθος, πάθος και αισθήματα εξάρτησης, σας έχουν φέρει σε πολύ δυσμενή θέση.