Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 30/10

ΚΡΙΟΣ (Η Κρίση)

 

Αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, μέσω επανασύνδεσης με αυτό, καθώς και την επαναφορά συναισθημάτων και προσδοκιών από παλιά. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να παντρευτείτε, ή να ξαναπαντρευτείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Πρέπει να δείτε τα πράγματα μακροπρόθεσμα. Ακούστε τι έχουν να πουν οι άλλοι γύρω σας. Δώστε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθήστε τους συνανθρώπους σας. Οι ανθρώπινες σχέσεις αποκτούν έντονα πνευματική χροιά με διασυνδέσεις ανθρώπων που πριν, αγνοούσατε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να εμπλακείτε σε ένα ατύχημα, ή σε μια διαμάχη. Νιώθετε στρεσαρισμένοι, από πράγματα που πηγαίνουν στραβά και όλα προχωρούν προς μία κατεύθυνση που δεν σας αρέσει καθόλου. Χάνετε συνεχώς ευκαιρίες και απαισιοδοξείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Θα δείτε ψύχραιμα ένα πρόβλημα και θα βγάλετε διαφορετικά συμπεράσματα απ’ ό,τι συνήθως. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσετε επαγγελματικά πλάνα και σχέσεις. Κατακτάτε τη μοναξιά μέσω του διαλογισμού και έτσι λύνετε τα προβλήματά σας. Αναζήτηση του διαφορετικού.

 

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις όπως σας συμφέρει, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Αρνητισμός. Η στενομυαλιά σας, θα προβάλλει στους ανθρώπους γύρω σας, μια τάση να σας αγνοούν όταν προσπαθείτε να τους επιβληθείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα. Φιλικές σχέσεις εξελίσσονται σε μεγάλους έρωτες. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα, είναι να σεβαστείτε τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Οι βιασύνες δεν θα οδηγήσουν σε ικανοποίηση.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Προβλήματα σας αποσυντονίζουν και αποδιοργανώνουν τα σχέδιά σας. Συγκρούεστε με φίλους και συνεργάτες, καθώς τους επιβαρύνετε με τα προσωπικά σε προβλήματα, χωρίς να γίνεται η παραμικρή πρόοδος. Νιώθετε αδικημένοι από συντρόφους, φίλους και συναδέλφους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αποζητείστε κάθε καινοτομία, πρωτοτυπία και εκκεντρικότητα. Πάρτε πρωτοβουλίες για νέα σχέδια και νέες σχέσεις. Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει πολύ στον καινούριο σας δρόμο. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση, οι στόχοι σας θα επιτευχθούν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

Η κατάσταση δεν είναι άσχημη. Μπορεί όμως να υπάρξει μια προσωρινή παύση δραστηριοτήτων από ένα γεγονός που δεν έχει εξήγηση για την εμφάνισή του. Υπάρχει δε μεγάλο ενδεχόμενο να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από το σύντροφό σας για ένα διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Γίνεστε υπερβολικά συναισθηματικοί και επηρεάζεται η κρίση σας. Παίρνετε «πατριωτικά» και τοις μετρητοίς ό,τι συμβαίνει γύρω σας και πέφτετε με τα μούτρα στα προβλήματα. Είναι σημαντικό όμως να συμπεριφερθείτε ψύχραιμα. Ένας έρωτας οδηγείται σε γάμο, εξαιτίας εγκυμοσύνης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Δύναμη)

 

Δυνατή η βούλησή σας στο να επιτύχετε τους στόχους σας. Θα αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο με δυναμισμό και ειλικρίνεια. Όμως, μπορεί η θέλησή σας να φαίνεται κάτι παράξενο και «τρομακτικό» στους άλλους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί τριβή με τον περίγυρό σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

 

Οι παράγοντες και οι συνθήκες είναι υποστηρικτικοί προς εσάς, αλλά υπάρχει κάτι που σταματά την εξέλιξή σας. Είναι στο χέρι σας να δείτε με ψύχραιμο μάτι τα πράγματα και αν βρείτε τι φταίει. Αποφύγετε τις υπεραναλύσεις για το κάθε τι γιατί θα χαθείτε «στη μετάφραση»…