Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 4/12

ΚΡΙΟΣ (Η Ισχύς)

Χρειάζεται να ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς ή αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε να δράσετε. Έτσι, θα πραγματοποιηθούν οι προσδοκώμενες επιτυχίες. Η πίστη στον εαυτό σας, θα κάνει τη διαφορά.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

Η αντοχή σας, στα δύσκολα, οι ανεξάντλητη ενέργειά σας, οι συνεχείς προσπάθειές σας, τα φιλάνθρωπα αισθήματά σας και οι ξεκάθαρες βλέψεις σας, είναι τα εργαλεία με τα οποία χτίζετε το μέλλον σας. Μην αλλάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

Η πορεία προς τη σταθερότητα έχει αρχίσει. Η ισορροπία ξαναγύρισε και μαζί της ήρθε και η σταθερότητα και η ασφάλεια. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και τρέχουν σε σας, για βοήθεια και συμβουλές

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

Κάποια γεγονότα, μπορεί να φρενάρουν τις εξελίξεις των σχεδίων σας και κάποια άλλα μπορεί να ματαιωθούν. Γι αυτό χρειάζεται σχεδιασμός και μεθοδικότητα. Η ηττοπάθεια ούτε είναι της παρούσης, ούτε και σας ταιριάζει

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

Η κρίση σας επηρεάζεται αρνητικά, από τις διαρκείς αποτυχίες που σας δημιουργούν ασταθή συμπεριφορά αλλά και συναισθήματα. Χάνετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αποσυντονίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Κόσμος)

Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Όμως εσείς δεν πρέπει να εφησυχάζετε, ούτε όμως και να επαίρεστε για τα κατορθώματά σας, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο, παγιδευμένοι σε μια κατάσταση μπλεγμένη.

ΖΥΓΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Εκτροχιάζεστε από ένα γεγονός, του οποίου οι συνέπειες είναι αρνητικές και καθόλου εύκολες στη διαχείρισή τους. Όμως, αυτό που έχει σημασία, είναι να αποδέχεστε το πεπρωμένο σας, και με ψυχραιμία να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Οι ευκαιρίες είναι εδώ. Εμφανίζονται με συχνότητα στην καθημερινότητά σας. Εσείς όμως δυσκολεύεστε, όχι να τις δείτε αλλά να τις αρπάξετε, γιατί σας λείπει αυτοπεποίθηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Μάγος)

Μια μοναδική ευκαιρία θα σας δοθεί για να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας πιέζουν και σας εγκλωβίζουν. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια μακροχρόνια σχέση, δώστε τέλος και ακολουθήστε το δρόμο που σας οδηγεί η καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Πιστεύετε ότι όλα είναι υπό κατάρρευση και δυσκολεύεστε να προχωρήσετε περαιτέρω. Όμως, πρόκειται για μια δοκιμασία, από την οποία, αν καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι, όλα θα γίνουν καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Μια γυναικεία φιγούρα στη ζωή σας, με διαίσθηση, ηρεμία πνεύματος και ψυχική γαλήνη, είναι κοντά σας, να σας βοηθά και να συνδράμει στις κακοτυχίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ερημίτης)

Με ψύχραιμη αναζήτηση θα καταφέρετε να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Είναι ώρα περισυλλογής. Δεν ενδείκνυται η δράση, ούτε και η αντίδραση απέναντι στα γεγονότα. Είναι καλή ευκαιρία όμως, να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.