Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 5/2

ΚΡΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις όπως σας συμφέρει, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Να μην σας κακοφανεί λοιπόν, αν σας βλέπουν με καχυποψία οι άλλοι και αντιστέκονται στις προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα αλλά και στα οικονομικά. Αρπάξτε τις αλλά να κρατάτε μικρό καλάθι ως προς τις προσδοκίες σας από αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Ισχύς)

Δυνατή η βούλησή σας στο να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν υπάρχει ανυπέρβλητο εμπόδιο για σας πλέον. Η ξεκάθαρη έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας θα φέρει στο δρόμο σας ικανούς συνεργάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Θάνατος)

Το να συνεχίζετε μια κατάσταση τη στιγμή που δεν υπάρχουν προοπτικές και το ξέρετε, είναι το λιγότερο, κουτό εκ μέρους σας. Η καλύτερη επιλογή που έχετε να κάνετε είναι να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στα πράγματα και να ξεκινήσετε εκ νέου τις προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

Θα μπορείτε να διαβλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας και να παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις με ψυχραιμία. Θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε μέχρι το τέλος, σε ό,τι κι αν σας ανατεθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τρελός)

Η παρούσα κατάσταση δεν σας ικανοποιεί. Αναζητάτε κάτι νέο, που θα σας συγκινήσει και θα σας δώσει νέα ερεθίσματα που θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας. Ένας έρωτας έρχεται να σας βγάλει από τη στασιμότητα.

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

Οι στόχοι οριστικοποιούνται. Οι σχέσεις ανανεώνονται. Θα βρεθείτε απέναντι σε νέες δυνατότητες και στόχους και θα πέσετε «με τα μούτρα» στη δουλειά με μεγάλο ενθουσιασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Ένα ξαφνικό γεγονός θα πάρει αναπάντεχα ευχάριστη τροπή. Η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει ριζικά. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε και θα εκμεταλλευθείτε στο έπακρο μια μεγάλη οικονομική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

Τα προβλήματα που σας απασχολούσαν ως τώρα, λύνονται. Θα μπορείτε από δω και πέρα να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν στις σχέσεις σας με τους άλλους. Αποδεχόμενοι τον εαυτό και τις δυνατότητές σας, ανεβαίνει και η αυτοεκτίμησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Δικαιοσύνη)

Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας, γι αυτό και απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα. Όπου σας ζητείται η βοήθειά σας τη δίνετε, αντικειμενικά, με ένα αίσθημα ισότητας που κάνει εντύπωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

Δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους ανθρώπους και γίνεστε καχύποπτοι, υιοθετώντας μια σκληρή συμπεριφορά ακόμα και απέναντι στους αγαπημένους σας.

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Επικεντρώνεστε στα συναισθήματα της στιγμής και δεν βλέπετε τι συμβαίνει πραγματικά γύρω σας, με αποτέλεσμα να φέρεστε αόριστα, να μην είστε σαφείς στα θέλω σας και να δημιουργείτε σύγχυση στο περιβάλλον σας