Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 6/11

ΚΡΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Ξέρετε καλά ότι η ευτυχία, και οι αλήθειες της ζωής, υπάρχουν μέσα σας. Γι αυτό, σταματήστε να τα αναζητάτε έξω από εσάς και στραφείτε στο εσωτερικό σας, για λύσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Το Άρμα)

 

Με ελεγχόμενα συναισθήματα και αυτοπειθαρχία, οι επιτυχίες θα έρθουν πολύ συντομότερα απ’ το αναμενόμενο. Ένα ταξίδι, είτε διανοητικό, είτε γεωγραφικό, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε μια σας απόφαση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Η θέλησή σας, να πετύχετε τους στόχους σας, είναι μεγάλη. Η σκέψη σας είναι προσηλωμένη στο να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι άλλοι όμως, σας βλέπουν λίγο άκαμπτους και αδιάλλακτους. Προσέξτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Οι πρωτοβουλίες σας, έρχονται μέσα από ισορροπημένη και μετριοπαθή αντιμετώπιση των καταστάσεων. Ενώ οι αποφάσεις σας είναι προσαρμοσμένες στην ηρεμία της κατάστασης, και δεν προκαλούν.

 

ΛΕΩΝ (Ο Διάβολος)

 

Νιώθετε μεγάλη σεξουαλική έλξη προς ένα πρόσωπο, το οποίο ασκεί έντονο μαγνητισμό επάνω σας. Αισθήματα λαγνείας που σας κρατούν δέσμιους σ’ αυτό το μεγάλο και έντονο πάθος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Μια κατάσταση που σας έχει ταλαιπωρήσει, επιτέλους έρχεται να τελειώσει και μάλιστα με αίσιο τρόπο. Ένα λυτρωτικό για σας, γεγονός λαμβάνει χώρα και τακτοποιεί το χάος μέσα σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Είστε αναποφάσιστοι και αδυνατείτε να προσέξετε και να ερμηνεύσετε τι συμβαίνει γύρω σας. Συμπεριφέρεστε αόριστα στις κοινωνικές σας επαφές με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνει κανείς τις προθέσεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Δημιουργικές σκέψεις και αυθεντικότητα. Ανεξάντλητες οι προοπτικές, αλλά αν δεν θέσετε τα όριά σας, οι αποφάσεις σας δεν θα έχουν ορθότητα και ούτε θα μπορούν να εγγυηθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

 

Δεν είστε ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση, και αναζητάτε αλλαγές. Ψάχνετε κάτι καινούριο που θα σας δώσει χαρά. Θα υπάρξουν σήμερα, νέα ερεθίσματα που θα διεγείρουν τις αισθήσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τα προβλήματά σας δεν φαίνεται να λύνονται εύκολα. Εντωμεταξύ θα συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός που θα οδηγήσει στην κατάρρευση, κάποιον τομέα της ζωής σας, πιθανόν τον οικονομικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

 

Ασάφεια και σύγχυση, με αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία σας. Οι σκέψεις σας στερούνται ευθύτητας και ξεκάθαρης βλέψης. Τα σχέδιά σας δεν ευοδώνονται και οι σχέσεις σας δημιουργούν προβλήματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κόσμος)

 

Ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Όμως, ίσως χρειαστεί να πάτε στην άκρη κάποιες επιθυμίες σας, ως στρατηγική υποχώρηση για να γίνουν αυτά που θέλετε.