Ταρώ για σήμερα Δευτέρα 9/10

ΚΡΙΟΣ (Το Άστρο)

 

Παρ’ όλο που οι καταστάσεις είναι με το μέρος σας, εσείς πιστεύετε ότι τίποτα δεν πάει καλά. Χάνετε τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη στον εαυτό και τις δυνάμεις σας. Νιώθετε ανασφαλείς. Στην πραγματικότητα, είναι η χαμηλή σας αυτοεκτίμηση που κάνει τη «ζημιά».

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Οργανώνοντας ανθρώπους προς έναν κοινό σκοπό, θα αποκτήστε τη φήμη ενός επιτυχημένου ανθρώπου. Ακραίες και πρωτότυπες κινήσεις που θα κάνετε θα προωθήσουν την εικόνα σας προς την αγορά εργασίας, με έναν εξαιρετικά δημιουργικό τρόπο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τα προβλήματά σας δεν λύνονται εύκολα και είναι πιθανό να σας συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός που θα οδηγήσει στην κατάρρευση ενός τομέα της ζωής σας. Όμως, οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται τόσο από τους δικούς σας ανθρώπους όσο και από το σύμπαν, που όλα τα βλέπει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Απομονώνεστε από τον κόσμο. Νιώθετε σαν να θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε μακριά. Κλείνεστε στον εαυτό σας και αποκόβεστε από το περιβάλλον σας. Απογοητευμένοι πιστεύετε ότι ο έρωτας δεν πλάστηκε για σας. Το πόσο λάθος κάνετε θα το διαπιστώσετε σύντομα.

 

ΛΕΩΝ (Η Δύναμη)

 

Όσο κρύβεστε από τα προβλήματά σας και δεν τα αντιμετωπίζετε με θάρρος, τόσο θα απομακρύνονται από εσάς, οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας. Είναι απολύτως αναγκαίο σ’ αυτή τη φάση, να ακολουθήσετε το προσωπικό σας μονοπάτι με αυτοπεποίθηση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Οι ευκαιρίες περνούν μέσα από χέρια σας και χάνονται. Τα θέλω σας, δεν είναι ξεκάθαρα, και δεν ξέρετε πού ν’ αρχίστε και πού να τελειώστε. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί η στάση σας απέναντι στη ζωή και την καθημερινότητά σας είναι παθητική. Μην περιμένετε άλλο. Ανασκουμπωθείτε.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αποζητείστε κάθε τι καινούριο. Πάρτε πρωτοβουλίες για νέα σχέδια μέσα από νέες συνεργασίες και σχέσεις. Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε καταπιαστείτε. Θα εκφράσετε αβίαστα τη δημιουργικότητά σας. Ένα νέο ξεκίνημα, θα έχει πολύ θετικές προοπτικές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Κρίση)

 

Οριστικοποιούνται οι στόχοι σας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζετε καταστάσεις και συναισθήματα πιο θετικά, σε σχέση με το παρελθόν. Ανανεώνονται οι σχέσεις, βελτιώνονται οι εργασιακές συνθήκες, αφυπνίζεστε και συμφιλιώνεστε με το υποσυνείδητό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

 

Η αισιοδοξία και η διαίσθησή σας λειτουργούν ως καλοί οδηγοί για να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις. Νιώθετε έντονα την ανάγκη να ξεκολλήσετε από μια ανιαρή καθημερινότητα και να αναζητήσετε αλλαγές. Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

 

Είναι σημαντικό να αφήσετε στη μέση ό,τι κάνετε. Παλεύετε εδώ και καιρό στα τυφλά με μέτρια αποτελέσματα και αυτό σας κουράζει αφάνταστα. Ξανασκεφθείτε ό,τι κάνετε και ξεκινήσετε από το μηδέν. Το νέο ξεκίνημα θα είναι πιο θετικό και πιο αποτελεσματικό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Οι εξελίξεις αρχίζουν και μορφοποιούν τις καταστάσεις όπως ακριβώς το επιθυμούσατε. Ικανοποίηση και χαρά παίρνετε από κάποια γεγονότα. Θέτετε ένα καινούριο πλαίσιο, μέσα στο οποί κινείστε και αυτό θα φέρει σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Επικεντρώνεστε πολύ στα συναισθήματά σας και δεν βλέπετε τι συμβαίνει γύρω σας. Φέρεστε αόριστα και μιλάτε με ασάφειες. Η βιασύνη σας, λόγω συναισθηματικής σύγχυσης, σας οδηγεί σε αποτυχίες. Να θυμάστε όμως, ότι το σημαντικότερο εξελικτικό βήμα, είναι το τελευταίο σας λάθος.