Ταρώ για σήμερα Κυριακή 1/10

ΚΡΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Πρωτομηνιά και διαπιστώνετε ότι βρίσκεστε εκεί όπου έπρεπε να βρίσκεστε από πάντα. Η ολοκλήρωση ενός ταξιδιού ζωής, είναι εδώ και οι ανταμοιβές είναι μεγάλες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Αποφασίζετε ελεύθερα, να επιλέξτε τον πιο σωστό δρόμο για σας. Και αυτός δεν είναι άλλος από αυτόν που προστάζει η καρδιά σας. Μια πολύ σημαντική, σχεδόν μεταμορφωτική ερωτική εμπειρία, έρχεται να σας διευρύνει το πνεύμα και να σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αρχιέρεια)

 

Βρίσκεστε σε μια φάση ζωής, όπου δεν πρέπει να κινηθείτε προς καμία κατεύθυνση. Σήμερα, πολύ σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η ψυχραιμία που θα επιδείξετε και η ηρεμία με την οποία θα πράξετε. Στοχασμός, πίστη και υπομονή, είναι τα πιο ισχυρά σας όπλα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Σελήνη)

 

Ένας βαθιά ριζωμένος ψυχολογικός φόβος, σας εμποδίζει από το να απολαύσετε τα δώρα που φέρνει η ζωή. Γι αυτό και οι απόψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες σε ό,τι έχει να κάνει με την αξιολόγηση των καταστάσεων. Να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα.

 

ΛΕΩΝ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Είναι πολύ σημαντικό σ’ αυτή τη φάση να προσέχετε πολύ ως προς το πώς αποδέχεστε τα γυρίσματα της τύχης. Η μοίρα, παίζει διάφορα παιχνίδια, των οποίων το αποτέλεσμα, αν δεν αξιολογηθεί σωστά, θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Μετά από ένα τέλος, που η αναγκαιότητα προστάζει να δοθεί, έρχεται ένα καινούριο ξεκίνημα, που αναδύεται μέσα από τις στάχτες του παρελθόντος, και φέρνει νέο φως, και νέες ελπίδες. Αποχαιρετήστε το παρελθόν σας, και καλωσορίστε το μέλλον, που τώρα διαγράφεται πιο φωτεινό.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Είναι ανάγκη, με σοβαρότητα, εγκράτεια και ωριμότητα, να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο και να απομονωθείτε στην ασφάλεια του εαυτού σας. Είναι ώρα περισυλλογής. Ώρα να αποδείξετε στον εαυτό σας, ότι μπορείτε να μιλάτε ευθέως μαζί του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Είναι η δύναμη της θέλησής σας, που θα σας φέρει ενώπιον των επιτυχιών. Σήμερα, να αποφύγετε να είστε άκαμπτοι, μονοκόμματοι και εγωιστές. Ένα πρόσωπο εξουσίας, θα σταθεί δίπλα σας, δίνοντάς σας την εύνοια και την προστασία του.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ήλιος)

 

Ορθή κρίση, καθαρό μυαλό και σωστές αποφάσεις, είναι τα αποτελέσματα της «γενικής καθαριότητας» που αποφασίσατε να κάνετε εντός σας. Αναγνωρίζονται οι ικανότητές σας και αυτό σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Λάμπετε από χαρά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Μια νοσηρή σε όλα τα επίπεδα, κατάσταση, τελειώνει σήμερα απελευθερώνοντάς σας από τη φυλακή των ίδιων σας των απόψεων και αυτό-περιορισμών. Οι προκαταλήψεις και η «πεπατημένη», δεν ταιριάζουν εδώ. Ριζική μεταστροφή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Τρελός)

 

Με παρορμητισμό, και αδιαφορία για το αύριο, δεν γίνεται «παιχνίδι». Ή θα αποφασίσετε να σοβαρευτείτε, είτε θα χάσετε τη «μπάλα». Αγνοείτε χαρακτηριστικά τον κίνδυνο που υπάρχει στα ρίσκα σας και γι αυτό θα προβληματιστείτε αργότερα. Συνέρθετε πριν είναι αργά.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

 

Ειλικρίνεια, δεκτικότητα σε συνετές επιρροές, είναι τα όπλα σας. Η ευγένειά σας θα φέρει τους κατάλληλους ανθρώπους κοντά σας, ενώ η ειλικρίνειά σας, θα κάνει τις φιλίες σας ακόμα πιο δυνατές. Δείξτε εμπιστοσύνη στο πεπρωμένο σας και δεν θα χάσετε.