Ταρώ για σήμερα Κυριακή 11/2

ΚΡΙΟΣ (Η Σελήνη)

Βρίσκετε τη δύναμη να συγκεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα πιο δυναμικά. Η ηρεμία και οι προοπτικές, όπως θα διαπιστώσετε και σεις, δεν είχαν ποτέ φύγει ουσιαστικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

Φέρεστε εγωκεντρικά και δεν συμβιβάζεστε για το γενικότερο καλό των σχέσεών σας. Ό,τι σας προτείνει το ταίρι σας, δεν το δέχεστε προκειμένου να γίνει το δικό σας. Μάλλον θα πρέπει να «μαλακώσετε» λίγο περισσότερο, εκτός κι αν επιδιώκετε το χωρισμό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

Αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, συμμετέχοντας σε μια αισθηματική, φιλική, ή επαγγελματική επανασύνδεση. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και οι εξελίξεις οδηγούν κατευθείαν στην επιτυχία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

Αν και η κατάσταση είναι με το μέρος σας, εσείς πιστεύετε ότι τίποτα δεν θα εξελιχθεί όπως το έχετε ονειρευτεί. Να είστε δεκτικοί σε υλικά αγαθά, αλλά και σε συναισθήματα εκτίμησης και αγάπης.

 

ΛΕΩΝ (Ο Τρελός)

Δεν είστε ικανοποιημένοι με την παρούσα κατάσταση και αποζητάτε την αλλαγή, αλλά αυτή δεν έρχεται. Αγανακτείτε και προσπαθείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια με πλάγιους τρόπους. Εμπιστευθείτε την κρίση και τη διαίσθησή σας. θα σας οδηγήσουν σωστά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Διάβολος)

Μην προσπαθείτε να δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας χρησιμοποιώντας πλάγιους και πονηρούς τρόπους. Τα εισοδήματα αυξάνονται με σκληρή και τίμια εργασία και όχι με απατεωνιές.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Μάγος)

Δημιουργικές σκέψεις, αυθεντικότητα και ανεξάντλητες προοπτικές για κάτι καινούριο καθώς και η επισήμανση της ανάγκης να θέσετε όρια και να πάρετε αποφάσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Ο τρόπος που προσεγγίζετε τις καταστάσεις, είναι αλαζονικός. Παρά το δυναμισμό σας, φαίνεται ότι το περιβάλλον σας, σας απομονώνει, κι αυτό οφείλεται στον τρόπο που τους αντιμετωπίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αρχιέρεια)

Η καθημερινότητά σας αποδεικνύεται πολύ πιο θετική απ’ ό,τι πιστεύατε. Οι γνώσεις, η πείρα ζωής, και το πεντακάθαρο πνεύμα σας, σας ωθεί στις σωστές κινήσεις και επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Οι αοριστίες που εκφράζετε, δεν γίνονται αποδεκτές από τον περίγυρό σας. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχετε στο νου σας και φαίνεται ότι ούτε και σεις δεν είστε σε θέση να το εκφράσετε, για να γίνει κατανοητό. Ηρεμήστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Αρχιερέας)

Καλοσύνη, μεγαλοψυχία, δεκτικότητα. Βλέπετε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να πουν οι γύρω σας. Δώστε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθήστε τους συνανθρώπους σας. Η γαλήνη στη συμπεριφορά σας, δημιουργεί αίσθηση.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Δικαιοσύνη)

Τα προβλήματά σας δεν λύνονται εύκολα και ίσως πρέπει να υποχρεωθείτε να υποστείτε να καταρρεύσει κάποιος τομέας στη ζωή σας για να γίνει κάτι πιο σημαντικό.