Ταρώ για σήμερα Κυριακή 12/11

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Δεν φαίνεται να έχετε διάθεση να κινητοποιηθείτε και χάνετε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Παρασύρεστε από τις επιθυμίες των γύρω σας, λόγω δικής σας έλλειψης, συνείδησης και θέλησης.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, είναι τα όπλα σας, για να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα στα θέματά σας. Κάποιες φιλίες σας, μπορεί να εξελιχθούν σε μεγάλους έρωτες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κόσμος)

 

Σας αποσπά την προσοχή η διατήρηση της παρούσας κατάστασης και παγιδεύεστε σε «χλιαρές» καταστάσεις, ενώ μια πολύ δυσάρεστη πλοκή την τελευταία στιγμή, διαψεύδει τις ελπίδες σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Οριστικοποιούνται οι στόχοι με αποτέλεσμα την καλύτερη αντιμετώπιση των καταστάσεων και των συναισθημάτων που λαμβάνετε από το περιβάλλον σας. Να αναμένετε μια εξαιρετική γνωριμία με ένα γοητευτικότατο πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Χωρισμοί, διαζύγια, διαμάχες και εντάσεις στις σχέσεις, σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους σας. Αν δεν καταφέρετε να βγάλετε τα θετικά από αυτές τις καταστάσεις, πηγαίνετε προς την καταστροφή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Σας περιμένει ένα μοιραίο γεγονός που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε και θα καταφέρετε να εκμεταλλευθείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, πολύ δημιουργικά.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Έχετε καταφέρει να διαστρεβλώνετε την κατάσταση κατά πώς σας συμφέρει και οι άλλοι σας βλέπουν με καχυποψία. Να μην παραπονιέστε αν σας απομονώνουν. Μετριάσετε τον εγωισμό και τον ατομισμό σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Κλωθογυρίζετε και κωλυσιεργείτε, γύρω από μια απόφαση που πρέπει να πάρετε σχετικά με το δεσμό σας. Θα τιμωρηθείτε, με απογοήτευση και χωρισμό, για την αναποφασιστικότητά σας, όμως, γι αυτό βιαστείτε να αποφασίσετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ερημίτης)

 

Θα δείτε με ψυχραιμία ένα πρόβλημα που σας βασανίζει και αυτή τη φορά, θα βγάλετε διαφορετικά συμπεράσματα από το παρελθόν. Διαφορετικές λύσεις οδηγούν σε θετικά μονοπάτια. Ικανοποίηση που εμπιστευθήκατε τη διαίσθησή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Θα είστε σε θέση να ακούτε την κριτική των άλλων και να διορθώνετε τα κακώς κείμενα του χαρακτήρα σας, χωρίς εγωισμούς. Η σωστή δε, επιλογή συνεργατών, θα σας λύσει τα χέρια στα επαγγελματικά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άρμα)

 

Αντιμετωπίζετε εχθρούς και ανταγωνιστές επιτυχώς και χτίζετε το μέλλον σας με τα δικά σας χέρια. Παραμένετε θρασείς παντού, πολεμάτε τις δυσκολίες και ανακαλύπτετε τη δύναμη μέσα σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

 

Μετά από καιρό, ανακτάτε την αυτοεκτίμησή σας και προχωράτε με σίγουρα βήματα διεκδικώντας ευκαιρίες. Είστε δεκτικοί στην αγάπη, και αντιλαμβάνεστε ένα φωτεινό πρόσωπο που έρχεται να σας γεμίσει ελπίδα.