Ταρώ για σήμερα Κυριακή 14/1

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

Εκμεταλλευθείτε την ημέρα για να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πλέον ή σχέσεις που έχουν φτάσει στον κορεσμό. Εστιάστε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά σας και όλα θα πάνε καλά.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Διάβολος)

Θα νιώσετε απογοήτευση που θα επηρεάσει την αυτοεκτίμησή σας. Νιώθετε ανασφαλείς γιατί δεν εμπιστεύεστε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, ό,τι κι αν συμβεί. Και κυρίως, να μην αφήσετε το άγχος να κάνει κουμάντο στις υποθέσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άστρο)

Θετικές αλλαγές αλλά και ευκαιρίες για άνοδο. Η παρούσα κατάσταση συμβάλλει στην αποκατάσταση της αυτοεκτίμησής σας. Ως εκ τούτου θα οδηγηθείτε κατευθείαν στην επιτυχία. Ικανοποίηση και ασφάλεια. Ευνοούνται όσοι θέλουν να γίνουν γονείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Κρίση)

Οι στόχοι οριστικοποιούνται έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σας δώσει μεγάλο ενθουσιασμό. Μια επικείμενη θετική αλλαγή, σχετίζεται με μια τελική σας απόφαση.

 

ΛΕΩΝ (Το Άρμα)

Τα καλά αποτελέσματα, αφορούν στη συγκεκριμένη ημέρα και δεν έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες. Ωστόσο δεν παύουν να είναι εξαιρετικά, συμβάλλοντας στη γενικότερη επιτυχία και στην τελική σας νίκη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Θάνατος)

Είναι ανάγκη να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε. Να σταματήσετε ό,τι κάνετε και να ξαναπιάσετε τα θέματά σας απ’ την αρχή. Το να συνεχίζετε να κουράζεστε για κάτι που δεν έχει πλέον προοπτικές, είναι το ελάχιστο, κουτό, εκ μέρους σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Έρχεται το τέλος στα προβλήματα που σας απασχολούν. Οι εξελίξεις του μέλλοντος θα είναι καλύτερες από αυτές του παρελθόντος. Αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις, εκμεταλλευόμενοι  τα θετικά τους στοιχεία και αυτό σας οδηγεί στην επιτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Με θάρρος και ηγετικές ικανότητες, αντιμετωπίζετε τα θέματα που σας απασχολούν. Αν δεν χάσετε την αυτοπεποίθησή σας και πράξετε τα δέοντα, όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Συμφέρει να κατευθυνθείτε σε επαγγελματικές ευκαιρίες που εμπεριέχουν διαπραγματεύσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ερημίτης)

Δυσκολεύεστε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και τους άλλους και γίνεστε κυνικοί. Η μυστικοπάθειά σας θα μείνει στην ιστορία και οι τάσεις απομόνωσης, θα σας απομακρύνουν ακόμα και από τους δικούς σας ανθρώπους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Δικαιοσύνη)

Έχετε την τάση να φέρεστε σε όλους με δίκαιο και ισορροπημένο τρόπο. Μπορεί να δυσκολεύεστε λίγο στα ερωτικά σας, καθώς δεν εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν είστε σίγουροι ότι η άλλη πλευρά το επιθυμεί εξίσου. Ωστόσο, κάνετε καλό διάλογο κι αυτό βοηθά πολύ.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Δύναμη)

Χρειάζεται να ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς, αλλαγές ή εκπτώσεις στον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε. Όσο πιο ξεκάθαροι είστε, τόσο πιο κοντά σας έρχεται η επιτυχία.

 

ΙΧΘΥΕΣ(Οι Ερωτευμένοι)

Θα πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας ή το γάμο. Τελειώνοντας οι αόριστες καταστάσεις και τα ασαφή λόγια, μπαίνετε στη διαδικασία μιας πιο μεγάλης σταθερότητας.