Ταρώ για σήμερα Κυριακή 16/04

ΚΡΙΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Αυτή τη φορά, θα αντιμετωπίσετε με μεγάλη ψυχραιμία τα προβλήματά σας, τόσο, που θα σας φανεί ότι λύνονται από μόνα τους. Η εύνοια της κάρτας αυτής συμβάλλει σε μακροπρόθεσμα οφέλη.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Πάθος, πόθος, ζήλια και κτητική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σας, δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα στη σχέση. Είναι καλό να ηρεμήσετε ή επιτέλους παρατήστε αυτή τη σχέση που σας «αρρωσταίνει».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Κόσμος)

 

Μια πολύ κρίσιμη γνωριμία, έρχεται να σας αναστατώσει, ευχάριστα, ως επί το πλείστον, και να ξαναδώσει ενδιαφέρον στην ανιαρή σας καθημερινότητα. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια σχέση ζωής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Μάγος)

 

Μπορείτε άνετα να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση γύρω σας, αρκεί να είστε ευέλικτοι στις αλλαγές και στα ξαφνιάσματα, αλλά και σε ετοιμότητα να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

 

ΛΕΩΝ (Ο Ήλιος)

 

Αποφασίζετε να ακολουθήσετε έναν δρόμο πιο καθαρό και πιο ειλικρινή απ’ ό,τι στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται να κάνετε και μια νέα γνωριμία που θα προσδώσει στην καθημερινότητά σας, τον ενθουσιασμό που σας έχει λείψει

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Το Άστρο)

 

Έλκετε κοντά σας ανθρώπους που έχουν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν στη λύση των προβλημάτων σας. Αυτό συμβαίνει γιατί είστε δοτικοί, ανιδιοτελείς και τίμιοι σ’ αυτά που δίνετε στους άλλους.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Μια γυναίκα με κύρος και δύναμη θα σταθεί αρωγός, στις προσπάθειές σας και θα προωθήσει σωστά και εποικοδομητικά τα σχέδιά σας. Θα σας βοηθήσει δε, να πλασάρετε πολύ σωστά τον εαυτό σας, στον τομέα του ανταγωνισμού

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τρελός)

 

Είναι σαφές, τόσο σε σας όσο και στο περιβάλλον σας, ότι η επικρατούσα κατάσταση δεν σας αρέσει ούτε σας ικανοποιεί. Θα πρέπει να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, που σήμερα λειτουργεί άψογα, για να αλλάξετε τα πράγματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Τα πράγματα έρχονται σε αδιέξοδο σε συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε επιλογές. Γίνεστε καχύποπτοι με τις ανθρώπινες σχέσεις. Αδυνατείτε να πιάσετε τον παλμό των καταστάσεων και απογοητεύεστε

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Η τύχη είναι με το μέρος σας. Έχετε και τα προσόντα αλλά και τη σύνεση για να εκμεταλλευθείτε τα όσα σας φέρνει με τον καλύτερο και εποικοδομητικότερο τρόπο. Αναπάντεχα χρήματα επίσης να περιμένετε σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τίποτα δεν βελτιώνεται. Υπάρχει σύγχυση και έρχονται προβλήματα που σας αποδιοργανώνουν. Συγκρούεστε με τους άλλους καθώς τους επιβαρύνετε με τα προβλήματά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Θάνατος)

 

Ένα καινούριο ξεκίνημα, έρχεται να ξεριζώσει ό,τι παλαιό και να το αντικαταστήσει με καινούρια πράγματα. Με πιο μεγάλη ωριμότητα, σταθερότητα και σύνεση, οι εξελίξεις του μέλλοντος είναι πολύ καλύτερες από εκείνες του παρελθόντος.