Ταρώ για σήμερα Κυριακή 19/11

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Ομαλή η πορεία σας προς τη σταθερότητα. Θα βαδίσετε σε έναν φωτεινό δρόμο, εκμεταλλευόμενοι την ασφάλεια και τη σταθερότητα των περιστάσεων. Νέα δεδομένα, νέα ισορροπία, νέα πορεία προς το μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση, είναι να σταματήσετε να κάνετε ό,τι κάνετε και να το πάρετε απ’ την αρχή. Το αδιέξοδο που νιώθετε ότι βρίσκεστε, εσείς το έχετε δημιουργήσει. Γι αυτό κάντε reboot και πάμε απ’ την αρχή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα ευτυχές γεγονός, σας επισημαίνει ότι είναι ώρα να αλλάξετε παντελώς στάση ζωής. Ριζικές αλλαγές στη στάση σας, στην προσωπικότητα και στις επιδιώξεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άστρο)

 

Συμβαίνουν αλλαγές στο περιβάλλον σας, που υπόσχονται ένα φωτεινό μέλλον, ή υποδεικνύουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε σε αυτό. Μην διστάσετε ούτε μια στιγμή.

 

ΛΕΩΝ (Το Άρμα)

 

Δυσκολεύεστε να προχωρήσετε μπροστά, συγχυσμένοι από τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Είναι πιθανό να αντιδράσετε συναισθηματικά και να τεθείτε σε άτακτη φυγή. Μην αφήνετε τα συναισθήματα να σας ελέγχουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Η ασφάλεια θα διατηρηθεί, επιδεικνύοντας ψυχραιμία και παίρνοντας σωστές αποφάσεις. Προσαρμοστείτε στις συνθήκες, έτσι ώστε να μπορείτε να διαβλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας. Μια επαγγελματική ευκαιρία προσφέρει σταθερότητα.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

Μια γνωριμία με ένα γοητευτικό άτομο, θα σας βάλει σε νέα ερωτική διαδικασία. Θα συνευρεθείτε ερωτικά με αυτό και ξεκινά μια πολύ ρομαντική περίοδος για σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Αμφισημία, φόβος και ανασφάλειες, ταλαιπωρούν, όχι μόνο εσάς αλλά και τους δικούς σας ανθρώπους. Υποπτεύεστε τους ανθρώπους γύρω σας και γίνεστε καχύποπτοι και κλεισμένοι στον εαυτό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

 

Οι σχέσεις και τα συναισθήματά σας θα βρεθούν σε αδιέξοδο. Παγιδευμένοι σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιεί, θέλετε να βρείτε διέξοδο. Δείξτε όμως, ψυχραιμία, γιατί οι σπασμωδικές κινήσεις δεν θα βοηθήσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Οργανώνοντας ανθρώπους προς έναν κοινό σκοπό θα αποκτήσετε τη φήμη ενός επιτυχημένου ατόμου. Ακραίες, αλλά πρωτότυπες κινήσεις που θα κάνετε θα σας προσδώσουν την εικόνα ενός ικανού ηγέτη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Όλα γύρω σας, φαίνονται ασταθή και θα δυσκολευτείτε να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Ο ψυχισμός σας θα επηρεαστεί αρνητικά και δείχνετε χαρακτηριστική αστάθεια και αναποφασιστικότητα. Συνέρθετε γρήγορα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Διάβολος)

 

Η ζήλια και η προσκόλληση σε μια κατάσταση, ή μια σχέση, σας επηρεάζουν αρνητικά. Βγάζετε κακίες, χάνετε συχνά την ψυχραιμία σας, και ό,τι κάνετε πάει στραβά.