Ταρώ για σήμερα Κυριακή 2/04

ΚΡΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Κρατάτε καλά κρυμμένα τα μυστικά σας και δεν θα φανερώνετε ακόμα και σ’ αυτούς που εμπιστεύεστε περισσότερο από κάποιους άλλους. Αν αναρωτιέστε αν είναι η σωστή στάση, αυτό θα το διαπιστώσετε εκ των υστέρων.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Κρίση)

 

Μετά από μια περίοδο, κατά την οποία ό,τι κάνετε θεωρείται κρίσιμο, επιτέλους έρχεται το καινούριο ξεκίνημα που τόσο πολύ επιθυμούσατε. Μια επανασύνδεση, δε, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην περαιτέρω αισθηματική σας πορεία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Σελήνη)

 

Οι σκέψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες. Φαντάζεστε κινδύνους που δεν υπάρχουν και θεωρείτε ότι τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλά. Ο χρόνος, όμως, θα σας δείξει πόσο λάθος κάνετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Και μετά από τόσους κόπους και τόσο σκληρή δουλειά, επιτέλους έρχεται η επιβράβευση. Προαγωγή και νέες ευκαιρίες, τόσο στα οικονομικά όσο και στην καθημερινότητά σας.

 

ΛΕΩΝ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Είστε στη φάση που πρέπει να πάρετε μια απόφαση ζωής, μόνο που δεν ξέρετε να πρέπει να ρισκάρετε και διστάζετε να αποφασίσετε, θεωρώντας ότι το ρίσκο είναι μεγάλο. Η κάρτα σας προτρέπει να το κάνετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Με συγκρατημένη αισιοδοξία πορεύεστε στην καθημερινή σας ζωή, χωρίς συγκινησιακές εξάρσεις και φανφάρες. Πρυτανεύει η λογική και τίποτα δεν πρόκειται να πάει στραβά.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Δείχνετε ηγετικές ικανότητες, στο εργασιακό, κυρίως, περιβάλλον, που δεν περνούν απαρατήρητες, ούτε από τους συνεργάτες αλλά ούτε και από τους ανωτέρους σας. Γι αυτό και καταξιώνεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Ισχύς)

 

Με δυναμισμό και πάθος, διεκδικείτε τις ευκαιρίες στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Μόνο προσέξτε γιατί το πάθος σας είναι πιο έντονο απ’ όσο πρέπει και τρομάζει τους άλλους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

 

Η καθημερινότητα δεν σας ικανοποιεί πια. Η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, δεν είναι της αρεσκείας σας και θέλετε να επιφέρετε αλλαγές. Χωρίς να διστάσετε να προβείτε σε κινήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άρμα)

 

Ένα ταξίδι, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε το επόμενο διάστημα. Αρχής γενομένης από σήμερα, μπαίνετε σε ένα νέο «ταξίδι ζωής»

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Αποκαλύψεις, των κρυμμένων μυστικών σας, θα δημιουργήσουν αίσθηση στο περιβάλλον σας. Όμως, η αλήθεια, όσο άσχημα κι αν αισθανόμαστε όταν μας αποκαλύπτεται, δεν παύει να είναι πάντα η αλήθεια.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Θα χρειαστεί να κάνετε μια μεγάλη θυσία, που δεν θα σας είναι ευχάριστη. Καλύτερα σήμερα, να μην αποφασίσετε για κανένα σοβαρό θέμα, γιατί δεν είστε σε θέση να σκεφθείτε καθαρά.