Ταρώ για σήμερα Κυριακή 2/07

ΚΡΙΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Νοιώθετε ότι έχετε πιάσει «πάτο» και χρειάζεται θέληση και κουράγιο για να ξανασηκωθείτε. Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια δοκιμασία για σας. Από το πόσο καλά και ψύχραιμα θα διαχειριστείτε τα γεγονότα θα εξαρτηθεί η επιτυχία ή αποτυχία σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Θα μπορείτε να διαβλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας και να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις με ψυχραιμία. Μην αγνοήσετε μια επαγγελματική ευκαιρία που προσφέρει σταθερότητα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

 

Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και αναγνωρίζουν τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Αυτό σας δίνει μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Κι εσείς, ως ανταπόδοση, δεν λέτε ποτέ όχι, σ’ αυτούς που ζητούν τη βοήθειά σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Εμπιστευόμενη τη διαίσθηση και τα συναισθήματά σας, αλλά και των ανθρώπων που αγαπάτε, θα βλέπετε όμορφες καταστάσεις να εκτυλίσσονται γύρω σας. Νοιώθετε ικανοποίηση και ενθουσιασμό.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Μάγος)

 

Εκμεταλλευθείτε την ημέρα για να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν πλέον ή σχέσεις που έχουν φτάσει στον κορεσμό. Εστιάστε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά σας και όλα θα πάνε καλά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Επηρεάζεστε από αρνητικές καταστάσεις και γίνεστε στενόμυαλοι και ασταθείς. Προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας γιατί μόνο έτσι θα ανακαλύψετε τις κρυμμένες πτυχές των προβλημάτων έτσι ώστε να τα λύσετε.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Μπορείτε να περιμένετε νέες γνωριμίες σήμερα, με ανοιχτές προοπτικές για όλα. Θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες έτσι ώστε να φέρετε την επιτυχία πιο κοντά σας από κάθε άλλη φορά. Μην διστάσετε να πείτε τις αλήθειες σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Θα πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας ή το γάμο. Τελειώνοντας οι αόριστες καταστάσεις και τα ασαφή λόγια, μπαίνετε στη διαδικασία μιας πιο μεγάλης σταθερότητας. Οι σωστές αποφάσεις οδηγούν τη σχέση, στα ύψη.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Με θάρρος αντιμετωπίζετε τα θέματα που σας απασχολούν σήμερα. Οι καλές σας σχέσεις δε, με άτομα κύρους, θα επηρεάσουν θετικά τόσο τους συνεργάτες όσο και τους ανταγωνιστές σας, έτσι ώστε να σας θαυμάσουν αμφότεροι.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Κρίση)

 

Οι στόχοι οριστικοποιούνται έτσι ώστε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα θα σας δώσει μεγάλο ενθουσιασμό. Μια επικείμενη θετική αλλαγή, σχετίζεται με μια τελική σας απόφαση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Θα σας παρουσιαστεί μια καινούρια επαγγελματική ευκαιρία. Το ορθό είναι να εμπιστευθείτε την διαίσθησή σας, για να σας κατευθύνει στο σωστό δρόμο. Πριν αποφασίσετε όμως, συμβουλευτείτε τόσο τη λογική σας, όσο και κάποιους πιο έμπειρους από εσάς.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Ο Κόσμος)

 

Θα ξεπεράσετε προβλήματα και περιορισμούς και θα κατακτήσετε επιτέλους, την ευτυχία. Καθώς οι εξελίξεις πηγαίνουν σύμφωνα μ’ αυτά που θέλετε, παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση. Ολοκλήρωση, επίτευξη στόχων, επιτυχία.