Ταρώ για σήμερα Κυριακή 21/1

ΚΡΙΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Αναπόφευκτες αλλαγές και γυρίσματα της μοίρας θα σας αποσυντονίσουν και θα σας βγάλουν για λίγο εκτός προγράμματος. Το πιο σημαντικό είναι να δεχθείτε αυτές τις αλλαγές με σύνεση καθώς η τύχη, δουλεύει για σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κόσμος)

Επιτυχία, ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων σε όλους τους τομείς. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί μια ολοκλήρωση να αποτρέψει την ανάπτυξη κάποιων επιθυμιών, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σας πτοήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δύναμη)

Θετική στάση και θέληση απέναντι στη ζωή. Πετυχαίνετε τους στόχους σας και αποφεύγετε κάθε εμπόδιο. Ο δυναμισμός σας όμως, ίσως φανεί λίγο «άγριος» σε κάποιους, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

Καλοσύνη, μεγαλοψυχία, δεκτικότητα. Βλέπετε τα πράγματα μακροπρόθεσμα, ακούγοντας τι έχουν να πουν οι γύρω σας. Δώστε έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και βοηθήστε τους συνανθρώπους σας. Η γαλήνη στη συμπεριφορά σας, δημιουργεί αίσθηση.

 

ΛΕΩΝ (Ο Μάγος)

Είναι ανάγκη να θέσετε τα όριά σας στο περιβάλλον σας και να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας. Τελειώνετε με καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν και εστιάζετε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Η ψυχική σας ηρεμία και πίστη σας στους ανθρώπους θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Η ορθότητα της διαίσθησής σας, σας επιτρέπει να εμπιστεύεστε τους σωστούς ανθρώπους για να σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας τα θέματά σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Μικρές καθημερινές χαρές σας δημιουργούν μια αίσθηση ικανοποίησης που πλημμυρίζει την καρδιά και το πνεύμα σας με ζεστασιά. Είναι αναγκαίο να βλέπετε τα πράγματα από τη μεριά της κατανόησης, της ηρεμίας και της αγάπης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άστρο)

Θετικές αλλαγές και ευκαιρίες ανοίγουν το δρόμο προς την επιτυχία. Το μέλλον προδιαγράφεται φωτεινό, ελπιδοφόρο και σύμφωνα με το προσδοκώμενο. Με υψηλή την αυτοεκτίμησή σας, προχωράτε άφοβα στην κατάρριψη κάθε εμποδίου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Με θάρρος και ηγετικές ικανότητες, οργανώνεστε ώστε να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, δυναμικά. Οι σχέσεις σας με άτομα κύρους θα δώσουν επιπλέον βοήθεια αλλά και θετικές επιρροές ώστε να πράξετε τα δέοντα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Δικαιοσύνη)

Αξιοπρέπεια, σταθερότητα και ισορροπία. Αρμονικές οι καταστάσεις γύρω σας και έχετε την τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους. Να μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό και τις δυνάμεις σας γιατί θα κουραστείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Σελήνη)

Ασάφεια και σύγχυση κάνουν κακό στην ψυχολογία σας. Σας λείπει η ευθύτητα και οι ξεκάθαρες βλέψεις. Μια άσχημη εξέλιξη σας περιμένει και καλά θα κάνετε να ξανασκεφθείτε κάποια πράγματα.

 

ΙΧΘΥΕΣ(Ο Οίκος του Θεού)

Νοιώθετε ότι έχετε πιάσει «πάτο» και χρειάζεται θέληση και κουράγιο για να ξανασηκωθείτε. Η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι μια δοκιμασία για σας. Από το πόσο καλά και ψύχραιμα θα διαχειριστείτε τα γεγονότα θα εξαρτηθεί η επιτυχία ή αποτυχία σας.