Ταρώ για σήμερα Κυριακή 22/10

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Χάρη στις δικές σας δυνάμεις, και προσπάθειες θα έρθουν τα επιθυμητά, και όχι μόνο, αποτελέσματα. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα και ο τρόπος που χειρίζεστε τις συνθήκες, οδηγούν κατευθείαν στην επιτυχία. Στρέψτε την προσοχή σας στα οικονομικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Θα διαπιστώσετε ότι τίποτα δεν έρχεται χωρίς προσπάθεια, και τίποτα δεν σας ανήκει πραγματικά. Το μόνο για το οποίο μπορείτε να υπερηφανεύεστε είναι οι γνώσεις και οι εμπειρίες σας. Και αυτές, σας έχουν φέρει στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνετε τώρα, τους καρπούς των κόπων σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αρχιερέας)

 

Ένας άνδρας, μεγαλύτερης ηλικίας, ή εμπειρότερος από εσάς, θα παίξει καταλυτικό ρόλο ως προς τη λύση των οικονομικών και επαγγελματικών σας προβλημάτων. Δώστε σημασία στα λεγόμενά του και μην το «παίζετε» ξερόλες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Μία εξαιρετική ευκαιρία για ένα καινούριο ξεκίνημα, που βασίζεται στα μαθήματα που έχετε πάρει από το παρελθόν, αλλά και στα πρόσωπα που εμφανίζονται ζητώντας «ξεκαθαρίσματα». Μια νέα ελπίδα, κάνει την εμφάνισή της, βάζοντάς σας σε μία νέα αισθηματική περίοδο.

 

ΛΕΩΝ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Θα παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σας σήμερα, γι αυτό δώστε όλο σας το είναι, στο να την αρπάξετε. Τα οφέλη θα είναι πολλά και ποικίλα. Το σημαντικό είναι να φέρεστε με ψυχραιμία, συνειδητοποιώντας την αφθονία που σας περιβάλλει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Μπορεί να διανύετε μια δύσκολη περίοδο, ωστόσο σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναζητήσετε μέσα σας, τις λύσεις και να τις βρείτε. Αυτό όμως, προϋποθέτει απομόνωση, εσωστρέφεια και αναζήτηση των κρυμμένων αληθειών μέσα σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Για να γίνει το καινούριο ξεκίνημα που επιθυμείτε, θα πρέπει να κοπιάσετε και το ξέρετε καλά. Το πρόβλημα είναι ότι εφευρίσκετε ένα σωρό τρόπους και δικαιολογίες προκειμένου να μην κουραστείτε. Το πόσο θα σας κοστίσει σε συναίσθημα, κόπο και χρήμα αυτό, θα το δείτε στην πορεία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άρμα)

 

Η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου κι αν βρεθείτε. Είναι σημαντικό να ζείτε τα συναισθήματα της στιγμής, αλλά να μην αποσπάστε από τον τελικό σας στόχο, ειδάλλως κινδυνεύετε να καταλήξει η νίκη, μια εφήμερη χαρά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τα προβλήματά σας δεν φαίνεται να λύνονται εύκολα και είναι πολύ πιθανό σ’ αυτή τη φάση να συμβεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός που θα οδηγήσει την κατάρρευση κάποιου τομέα της ζωής σας. Θα νιώσετε αδικημένοι, συγκρίνοντας τα προβλήματά σας με των άλλων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τρελός)

 

Θα δυσκολευτείτε σήμερα να σκεφθείτε ψύχραιμα και μια τάση απαισιοδοξίας θα σας παρασύρει σε δυσάρεστε κατευθύνσεις, επηρεάζοντας αρνητικά την αυτοπεποίθησή σας. Απογοήτευση, αποτυχία, ανασφάλεια δεν αφήνουν στις σκέψεις σας να είναι συγκροτημένες. Δείξτε ψυχραιμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Θα μπορείτε να παρατηρείτε με ψυχραιμία όσα συμβαίνουν γύρω σας, εμπιστευόμενοι τα συναισθήματά σας, αλλά των αγαπημένων σας ανθρώπων. Η διαίσθησή σας παίζει σημαντικό ρόλο καθώς σας καθοδηγεί σωστά. Αυτό που θέλετε είναι μια πιο πνευματική σχέση με τους ανθρώπους γύρω σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Επιτυγχάνονται οι στόχοι σας. οργανώνετε ανθρώπους προς έναν κοινό σκοπό και αποκτάτε τη φήμη ενός πολύ επιτυχημένου ανθρώπου. Θα μπορείτε να κρίνετε σωστά και να εξάγετε ασφαλή συμπεράσματα. Επιδιώξτε τον ανταγωνισμό καθώς σ’ αυτό τον τομέα είστε άπιαστοι.