Ταρώ για σήμερα Κυριακή 23/07

ΚΡΙΟΣ (Το Άστρο)

 

Θετικές αλλαγές αλλά και ευκαιρίες για άνοδο. Η παρούσα κατάσταση συμβάλλει στην αποκατάσταση της αυτοεκτίμησής σας. Ως εκ τούτου θα οδηγηθείτε κατευθείαν στην επιτυχία. Ικανοποίηση και ασφάλεια. Ευνοούνται όσοι θέλουν να γίνουν γονείς.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Σελήνη)

 

Βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τη δύναμη, να οργανώσετε τις σκέψεις, και να τακτοποιήσετε τα συναισθήματά σας. Διώχνετε μακριά τις ανασφάλειες και κατευθύνεστε προς την επιτυχία, με νέες δυνάμεις.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αρχιέρεια)

 

Είστε αναποφάσιστοι σε τέτοιο βαθμό, που θα θέλετε να τραπείτε σε άτακτη φυγή, προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται. Ωστόσο, είτε θα επιλέξετε να εμπιστευθείτε τις συμπαντικές δυνάμεις, που λειτουργούν υπέρ σας, είτε δεν θα καταφέρετε τίποτα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Θα είστε σε θέση να κατευθύνετε τις σχέσεις σας, εκεί που θέλετε. Με ένα πρόσωπο που έχει μεγάλη σημασία για σας, άσχετα με τον τομέα, θα θέσετε νέο πλαίσιο, έτσι ώστε να φέρετε εις πέρας κάθε δυσκολία.

 

 

ΛΕΩΝ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Οι αοριστίες που εκφράζετε, δεν γίνονται αποδεκτές από τον περίγυρό σας. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχετε στο νου σας και φαίνεται ότι ούτε και σεις δεν είστε σε θέση να το εκφράσετε, για να γίνει κατανοητό. Ηρεμήστε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Είναι ανάγκη να αλλάξετε ριζικά τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε. Να σταματήσετε ό,τι κάνετε και να ξαναπιάσετε τα θέματά σας απ’ την αρχή. Το να συνεχίζετε να κουράζεστε για κάτι που δεν έχει πλέον προοπτικές, είναι το ελάχιστο, κουτό, εκ μέρους σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

Θα βρεθείτε απέναντι σε νέους στόχους και νέες δυνατότητες. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και σεις με δυναμισμό, αντιμετωπίζετε τα πάντα. Οι ερωτικές πληγές του παρελθόντος επουλώνονται.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τρελός)

 

Αρχίζει για σας μια περίοδος με ασυνήθιστες αλλαγές για τα δεδομένα σας και αυτό σας εκπλήσσει ευχάριστα. Η διαίσθησή σας είναι μεγάλη και λειτουργεί ορθά. Εμπιστευθείτε τη.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Διάβολος)

 

Θα νιώσετε απογοήτευση που θα επηρεάσει την αυτοεκτίμησή σας. Νιώθετε ανασφαλείς γιατί δεν εμπιστεύεστε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας. Προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας, ό,τι κι αν συμβεί. Και κυρίως, να μην αφήσετε το άγχος να κάνει κουμάντο στις υποθέσεις σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Δύναμη)

 

Χρειάζεται να ακολουθήσετε τις αρχές σας, χωρίς συμβιβασμούς, αλλαγές ή εκπτώσεις στον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε. Όσο πιο ξεκάθαροι είστε, τόσο πιο κοντά σας έρχεται η επιτυχία.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Βαδίζετε σε έναν φωτεινό δρόμο, βασιζόμενοι στην ασφάλεια που παρέχει η σταθερότητα των περιστάσεων. Δικαιοσύνη, ισορροπία, φήμη και αυξημένη αναγνωρισιμότητα.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Η Εγκράτεια)

 

θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασίας αρκεί να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Η ψυχραιμία σας είναι ο παράγοντας που θα δώσει λύσεις στα δύσκολα.