Ταρώ για σήμερα Κυριακή 24/09

ΚΡΙΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Θεωρείτε ότι οι κόποι σας πάνε στο βρόντο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Είναι τα γεγονότα που καθυστερούν να εξελιχθούν και αυτό σας κάνει να αγανακτείτε. Θα δεχθείτε προτάσεις όμως, που θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και η αισιοδοξία επιστρέφει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Κρίση)

 

Αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, προχωρώντας σε μια επανασύνδεση, που άλλοτε μπορεί να σας φαινόταν βουνό. Θα κληθείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση, για τη ζωή, το δεσμό σας και το μέλλον σας γενικότερα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αρχιερέας)

 

Επηρεάζεστε από αρνητικές καταστάσεις και γίνεστε στενόμυαλοι και ασταθείς. Προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας γιατί μόνο έτσι θα ανακαλύψετε τις κρυμμένες πτυχές των προβλημάτων έτσι ώστε να τα λύσετε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Θα ξεπεράσετε προβλήματα και περιορισμούς και θα κατακτήσετε επιτέλους, την ευτυχία. Καθώς οι εξελίξεις πηγαίνουν σύμφωνα μ’ αυτά που θέλετε, παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση. Ολοκλήρωση, επίτευξη στόχων, επιτυχία.

 

ΛΕΩΝ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Θα πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας ή το γάμο. Τελειώνοντας οι αόριστες καταστάσεις και τα ασαφή λόγια, μπαίνετε στη διαδικασία μιας πιο μεγάλης σταθερότητας. Οι σωστές αποφάσεις οδηγούν τη σχέση, στα ύψη.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

Θα απογοητευθείτε από την έλλειψη εσωτερικής δύναμης. Τα γεγονότα σας έχουν κουράσει και βιάζεστε να δείτε «άσπρη μέρα». Ακούστε τη φωνή μέσα σας, που σας λέει, σωστά, να κάνετε υπομονή και να δείξετε εμπιστοσύνη στο Σύμπαν.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Το Άστρο)

 

Μπορείτε να αναμένετε θετικές εξελίξεις και νέες ευκαιρίες, ακόμα κι αν οι συνθήκες παραπέμπουν σε εμπόδια και καθυστερήσεις. Ανακτώντας την αυτοεκτίμησή σας προχωράτε ακάθεκτοι προς την επιτυχία.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Με τις σκέψεις σας σε σύγχυση και με αρνητικά επηρεασμένη κρίση, δεν πάτε πουθενά. Καμία εξέλιξη δεν θα συμβεί και τίποτα δεν θα προχωρήσει. Σταματήστε να νιώθετε πανικό στα δύσκολα και διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Με θάρρος και ηγετικές ικανότητες, αντιμετωπίζετε τα θέματα που σας απασχολούν. Αν δεν χάσετε την αυτοπεποίθησή σας και πράξετε τα δέοντα, όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Συμφέρει να κατευθυνθείτε σε επαγγελματικές ευκαιρίες που εμπεριέχουν διαπραγματεύσεις.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Ήλιος)

 

Η κατάσταση δεν είναι άσχημη, αλλά ένα ξαφνικό σταμάτημα των εξελίξεων θα σας φοβίσει και θα σας γεμίσει ανασφάλειες. Οι καθυστερήσεις τη δεδομένη στιγμή δεν είναι καθόλου αναμενόμενες. Ευτυχώς, είναι προσωρινό.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αν νιώθετε ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση για να κατευθυνθείτε στους στόχους σας, τότε θα πρέπει να κάνετε κάτι. Θα διαπιστώσετε άμεσα, ότι σας λείπει η δεκτικότητα και η προσαρμοστικότητα στις αλλαγές. Αυτό ίσως, είναι η αιτία που σας πηγαίνει πίσω.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Ο Ερημίτης)

 

Η ώρα είναι κατάλληλη για περισυλλογή. Αποφασίζετε να αποτραβηχτείτε από το προσκήνιο και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Πρόκειται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, που θα φέρουν ένα καλύτερο μέλλον.