Ταρώ για σήμερα Κυριακή 27/08

ΚΡΙΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Κάποιες απότομες αλλαγές, στην καθημερινότητά σας, είναι αναπόφευκτες. Αυτό που έχει σημασία, είναι ο τρόπος που τις αποδέχεστε και τι αντίληψη διαμορφώνετε μέσα σας γι αυτές, καθώς δεν υπάρχουν εγγυήσεις, ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Οργανώνοντας ανθρώπους προς έναν κοινό σκοπό, θα αποκτήστε τη φήμη ενός επιτυχημένου ανθρώπου. Ακραίες και πρωτότυπες κινήσεις που θα κάνετε θα προωθήσουν την εικόνα σας προς την αγορά εργασίας, με έναν εξαιρετικά δημιουργικό τρόπο.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Αντί να νοιώθετε ανήσυχοι και να αποφεύγετε να εκφράσετε τις προτιμήσεις σας, επιλέξτε να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά σας, όπου με ξεκάθαρο μυαλό θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Απομονώνεστε από τον κόσμο. Νιώθετε σαν να θέλετε να τα παρατήσετε όλα και να φύγετε μακριά. Κλείνεστε στον εαυτό σας και αποκόβεστε από το περιβάλλον σας. Απογοητευμένοι πιστεύετε ότι ο έρωτας δεν πλάστηκε για σας. Το πόσο λάθος κάνετε θα το διαπιστώσετε σύντομα.

 

 

ΛΕΩΝ (Η Κρίση)

 

Οι στόχοι σας οριστικοποιούνται και είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε καλύτερα τις καταστάσεις που παρουσιάζονται μπροστά σας. Μια γνωριμία με ένα πρόσωπο κύρους, θα βοηθήσει στην προώθηση των σχεδίων σας, αλλά και θα αποτελέσει ένα καινούριο ερωτικό καρδιοχτύπι.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Άμεσα, λύνονται τα προβλήματα και αισθάνεστε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας. θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν στη δουλειά και στα προσωπικά. Ικανοποίηση παίρνετε από τις αλλαγές που συμβαίνουν. Μπορείτε δε, να αναμένετε νέες ερωτικές γνωριμίες με σοβαρότατες προοπτικές.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Η Σελήνη)

 

Ασταθείς καταστάσεις και συναισθήματα σας προβληματίζουν. Βρίσκετε δυσκολία στο να ορίσετε τα συναισθήματά σας και ο έρωτας φαίνεται κάτι μακρινό. Κακά προαισθήματα επαληθεύονται και γίνεστε αρνητικοί προς τη ζωή. Υποπτεύεστε τους πάντες και τα πάντα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Το Άρμα)

 

Σε όποια δυσκολία και αν βρεθείτε έχετε το θάρρος να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με θετική στάση και χωρίς συμβιβασμούς. Αντιμετωπίζετε εχθρούς και ανταγωνιστές με επιτυχία και χτίζετε το μέλλον με τα δικά σας χέρια. Παραμένετε θρασείς παντού και πολεμάτε τις δυσκολίες.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (ο Μάγος)

 

Εκμεταλλευθείτε την αφορμή που δίνεται σήμερα, μέσω ενός γεγονότος, για να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας ενδιαφέρουν. Εστιάστε εκεί που σας κατευθύνει η καρδιά σας. Δεκτικοί στις αλλαγές, αξιοποιείτε τα αποτελέσματά τους με τον εποικοδομητικότερο τρόπο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

 

Είναι σημαντικό να αφήσετε στη μέση ό,τι κάνετε. Παλεύετε εδώ και καιρό στα τυφλά με μέτρια αποτελέσματα και αυτό σας κουράζει αφάνταστα. Ξανασκεφθείτε ό,τι κάνετε και ξεκινήσετε από το μηδέν. Το νέο ξεκίνημα θα είναι πιο θετικό και πιο αποτελεσματικό.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Όλα γύρω σας φαίνονται ασταθή και δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά τι συμβαίνει. Ο ψυχισμός σας επηρεάζεται αρνητικά, είτε από το περιβάλλον είτε από κάποιους που δεν θέλουν να σας δουν να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Εστιασμένοι εσείς στο παρελθόν, κρύβεστε από το παρόν σας.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Εγκράτεια)

 

Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα. Φιλικές σχέσεις εξελίσσονται σε μεγάλους έρωτες. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα, είναι να σεβαστείτε τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Οι βιασύνες δεν θα οδηγήσουν σε ικανοποίηση.