Ταρώ για σήμερα Κυριακή 3/09

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Έχετε την τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους. Μπορεί να δυσκολεύεστε λίγο στα ερωτικά γιατί σας απασχολεί πολύ η δουλειά σας, ωστόσο πετυχαίνετε τους στόχους σας. Με ομαλότητα , ισορροπία, και δίκαιη αντιμετώπιση, βρίσκετε τη θέση σας στην κοινωνία.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Οι ειλικρινείς προθέσεις, προς τους άλλους, θα σας βοηθήσουν να είστε πιο επιτυχημένοι. Θα έχετε σωστή κρίση και θα πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Είναι πολύ καλή στιγμή να εκφράσετε τον έρωτά σας, στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Το Άρμα)

 

Είναι σημαντικό να ζείτε τα συναισθήματα της στιγμής, έχοντας ολοκληρωμένη την εικόνα του τελικού σας στόχου. Ειδάλλως, ρισκάρετε να καταλήξει η νίκη σας, μια εφήμερη χαρά. Η κάρτα εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα για το πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε τώρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Η επιθυμίες σας διογκώνονται και η ψυχολογία σας επηρεάζεται αρνητικά. Αδυνατείτε να δείτε με καθαρή ματιά τα πράγματα. Οδηγείστε στην απάθεια και στην παραίτηση από κάθε προσπάθεια. Προσέξτε πολύ το άγχος και τις ανασφάλειες που σας διακατέχουν.

 

ΛΕΩΝ (Ο Θάνατος)

 

Είναι ανάγκη να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά σας, αλλά και στον τρόπο σκέψης σας. Βρείτε τη δύναμη να ξεπεράσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας, ειδάλλως κινδυνεύετε να καταλήξετε, στην απομόνωση και την αντικοινωνική συμπεριφορά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Θα είστε σε θέση να συλλογιστείτε για τον εαυτό σας, αντικειμενικά και να δείτε κρυμμένες αλήθειες που προηγουμένως, αγνοούσατε. Θα δείτε ψύχραιμα ένα πρόβλημα και θα βγάλετε διαφορετικό συμπέρασμα, πιο καίριο αυτή τη φορά. Είναι καλή ευκαιρία για νέα ξεκινήματα.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Ισχύς)

 

Αν νιώθετε να χάνετε την δύναμή σας, και βλέπετε ότι οδηγείστε στην αποτυχία, αλλάξτε πορεία πλεύσης. Απομακρυνθείτε από τις αυταπάτες, και μην χάνετε την πίστη στον εαυτό και τις δυνάμεις σας. Φυσικά και μπορούν να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας, όσο μεγάλα κι αν είναι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Θα υπηρετήσετε τους συνανθρώπους σας, και θα δείξετε εμφανώς τον αλτρουισμό σας, συχνά με πράξεις αυτοθυσίας. Οι κόποι σας όμως, θα ανταμειφθούν και θέλησή σας να βοηθήσετε τους άλλους, θα σας φέρει επιτυχίες και αναγνώριση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα παιχνίδι της μοίρας θα πάρει αναπάντεχα ευχάριστη τροπή. Σας περιμένει ένα γεγονός που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή και την καθημερινότητά σας. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε. Μια γνωριμία, θα σας δώσει την εντύπωση, του μοιραίου έρωτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Τα προβλήματα που σας απασχολούσαν ως τώρα, παίρνουν τέλος. Οι εξελίξεις του μέλλοντος είναι ανώτερες από εκείνες του παρελθόντος. Εκμεταλλεύεστε τα θετικά στοιχεία από τις καταστάσεις γύρω σας. Θεραπεύονται οι πληγές και η επιτυχία είναι κοντά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Τρελός)

 

Θα δυσκολευτείτε να σκεφθείτε με ψυχραιμία και μια τάση απαισιοδοξίας θα σας παρασύρει σε δυσάρεστες κατευθύνσεις. Βάλλεται η αυτοπεποίθησή σας και νιώθετε ανασφαλείς. Βρείτε γρήγορα την εσωτερική σας δύναμη και δείτε τη ζωή σας να καλυτερεύει.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Αν γίνετε υπερβολικά συναισθηματικοί, θα επηρεαστεί η κρίση σας και τότε οι αποφάσεις σας θα είναι λανθασμένες. Επικεντρώνετε την προσοχή σας στα αισθηματικά σας και δεν βλέπετε τι συμβαίνει γύρω σας. Ξεκαθαρίστε τα θέλω σας και γίνετε κύριοι του εαυτού σας.