Ταρώ για σήμερα Κυριακή 4/2

ΚΡΙΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

Βρίσκεστε σε πραγματικό δίλημμα, ως προς το πώς να διαχειριστείτε τα ερωτικά σας. Ίσως γιατί «παίζετε» με πάνω από ένα πρόσωπα, και δεν είστε σε θέση να επιλέξετε ποιο είναι το καλύτερο για σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Δικαιώνεστε για τις προσπάθειές σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Με ένα αίσθημα δίκαιης μεταχείρισης, αποκτάτε καλό όνομα ανάμεσα στους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Εγκράτεια)

Καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά στο χώρο της δουλειάς σας. Δείξτε συνετή στάση απέναντι στους επαγγελματικούς σας συνεργάτες και αφήστε το χρόνο να κάνει τη δουλειά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τρελός)

Νιώθετε μπερδεμένοι. Η παρούσα κατάσταση δεν σας ικανοποιεί καθόλου και σκέφτεστε τι να κάνετε για να βγείτε απ’ το τέλμα. Η διαίσθησή σας, αν και λειτουργεί καλά, δεν την ακούτε και δεν την εμπιστεύεστε και κάνετε κακώς.

ΛΕΩΝ (Ο Ήλιος)

Οι προσπάθειές σας δικαιώνονται. Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα σας ευνοεί περισσότερο από ποτέ, σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στα οικονομικά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Συνειδητοποιώντας την αφθονία που σας περιβάλλει, φερθείτε ψύχραιμα. Πρόκειται να κάνετε μία εξαιρετική καινούρια αισθηματική γνωριμία, με ένα πρόσωπο που θα γοητευθεί από την προσωπικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Η ψυχική σας ηρεμία  και η πίστη σας στους ανθρώπους, θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στην ζωή και την καθημερινότητά σας. Το γεγονός ότι με ηρεμία θα παρατηρείτε τα γεγονότα να εξελίσσονται γύρω σας, θα φέρει την επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Ισχύς)

Έχετε δυνατή βούληση στο να επιτύχετε τους στόχους σας και να αντιμετωπίσετε κάθε εμπόδιο που μπορεί να παρουσιαστεί. Η ισχυρή σας θέληση όμως, μπορεί να τρομάξει τους ανθρώπους γύρω σας. Γι αυτό, χαλαρά και με προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κρεμασμένος)

Οι κόποι που κάνατε μέχρι σήμερα, θα ανταμειφθούν και η θέλησή σας να βοηθήσετε τους ανθρώπους, θα έχει θετικές συνέπειες. Δέχεστε σήμερα προτάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε ευγνώμονες απέναντι στη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Μάγος)

Εκμεταλλευθείτε την αφορμή που θα σας δοθεί σήμερα, για να τελειώσετε με καταστάσεις που «δεν τραβάνε άλλο», και εστιάστε την προσοχή σας σ’ αυτό που επιθυμείτε από τα βάθη της ψυχής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άρμα)

Αντιμετωπίζετε εχθρούς και ανταγωνιστές επιτυχώς και χτίζετε το μέλλον σας με τα δικά σας χέρια. Παραμένετε θρασείς, και πολεμάτε με θάρρος τις δυσκολίες, καθώς σταδιακά ανακαλύπτετε ότι είστε πιο δυνατοί απ’ όσο φαντάζεστε

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Τα πράγματα έρχονται σε αδιέξοδο και συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε και πολλές επιλογές. Ένας χωρισμός εν όψει, σας κάνει ευάλωτους και αδύναμους να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που παρουσιάζονται