Ταρώ για σήμερα Κυριακή 5/11

ΚΡΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Θα βρεθείτε ενώπιον δύσκολων καταστάσεων που θα χρειαστούν την ψύχραιμη παρέμβασή σας, προκειμένου να αποκατασταθεί η ισορροπία. Η παρουσία σας χαρακτηρίζεται ήρεμη δύναμη.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Θα πρέπει να επιδείξετε προσαρμοστικότητα στα γυρίσματα της τύχης και να μην δυσανασχετείτε αν κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά δεν είναι κάτω από τον έλεγχό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Μια ιδιαίτερα μεταμορφωτική ερωτική εμπειρία πρόκειται να ζήσετε, που θα σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Στο τέλος θα είστε εσείς αυτοί που θα επιλέξετε ένα νέο μονοπάτι ζωής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η ημέρα, απαιτεί ηρεμία πνεύματος. Ακινησία, και στάση αναμονής για τα καλύτερα που έρχονται. Να γνωρίζετε ότι η υπομονή σας θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Αρκεί να δείξετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν και το χρόνο.

 

ΛΕΩΝ (Η Δικαιοσύνη)

 

Με οργανωτικότητα, πειθαρχία, λογική και συντονισμένες ενέργειες θα καταφέρετε να εκμεταλλευθείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, έτσι ώστε να χτίσετε ένα απρόσβλητο από κακοτυχίες, μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Σαστίζετε από τη ριζική μεταστροφή των ίδιων σας των προκαταλήψεων και κοσμοθεωριών και θεωρείτε ότι έρχεται η καταστροφή. Όμως, όχι. Απλά απελευθερώνεστε από τους περιορισμούς που ως τώρα η θολή σας κρίση, λειτουργούσε εις βάρος σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Η δράση σας, είναι βάσει ορθών αποφάσεων. Μην διστάσετε όμως, να ζητήσετε συμπαράσταση και βοήθεια από ανθρώπους με κύρος, που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να προωθήσουν τα σχέδιά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Είστε σε θέση να διακρίνετε το σωστό από το λάθος έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε τους λογαριασμούς σας, με τη ζωή και το πεπρωμένο σας. Το φως που φαίνεται να εκπέμπετε προς τα έξω, προέρχεται από μέσα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

Έχετε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας, και είστε πειθαρχημένοι και προσηλωμένοι στους στόχους σας. Γι αυτό και τα λάθη σας, έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Η νίκη, όσο μακροπρόθεσμη κι αν είναι, είναι δική σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Ερημίτης)

 

Είναι ανάγκη να στραφείτε στον εσωτερικό σας εαυτό για να βρείτε τις δικές σας, προσωπικές αλήθειες. Μην φοβηθείτε να αποτραβηχτείτε από μία θορυβώδη καθημερινότητα και να αναζητήσετε την ησυχία του προσωπικού σας χώρου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές για σας, και ό,τι είναι αυτό που έχετε αποφασίσει να κάνετε. Απλά να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν έρχεται χωρίς κόπο, αλλά και οι κόποι, ανταμείβονται.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Σελήνη)

 

Νομίζετε ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά και δεν είναι αυτό που φαίνονται. Απογοητεύεστε και βγαίνουν στην επιφάνεια ψυχολογικοί φόβοι, βαθιά ριζωμένοι, σαν απωθημένα. Χαλαρώστε. Τα πράγματα είναι θετικά προς εσάς.