Ταρώ για σήμερα Κυριακή 6/08

ΚΡΙΟΣ (Ο Τρελός)

 

Η κατάσταση δεν σας ικανοποιεί σε κανένα επίπεδο. Θέλετε να την αλλάξετε προς όφελός σας. Ψάχνετε κάτι καινούριο που θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Σήμερα θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες. Η αισιοδοξία επιστρέφει μαζί με σας ανανεωμένους.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Νιώθετε ολοκληρωμένοι έχοντας επιτύχει τους στόχους σας. Τίποτα όμως δεν έγινε χωρίς κόπο, γι αυτό και τώρα μπορείτε να δρέψετε τις δάφνες σας και γιατί όχι, να επαναπαυθείτε. Προσωρινά βέβαια γιατί ο αγώνας συνεχίζεται. Η διευθέτηση μιας σοβαρής εκκρεμότητας, σας δίνει χαρά και ανακούφιση

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Μάγος)

 

Είναι ανάγκη να βάλετε όρια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων τις δικές σας ανάγκες, θα δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να πορευθείτε ανενόχλητοι στην επιτυχία. Οι αποφάσεις που θα πάρετε έχουν μακροπρόθεσμα, σοβαρά οφέλη

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Υπάρχει μεγάλη ασυμβατότητα μεταξύ των αισθημάτων σας και της κατάστασης στην οποία βρίσκεστε. Το σύμπαν σας προειδοποιεί ότι παίρνετε τα πράγματα πολύ σοβαρά και οι σκέψεις σας κατευθύνονται σε ανεύθυνους δρόμους, όπου τα συμπεράσματα σας οδηγούν σε λάθος μονοπάτια.

 

ΛΕΩΝ (Ο Θάνατος)

 

Είναι μεγάλη η ανάγκη, να δώσετε ένα τέλος και να ξανασκεφθείτε σοβαρά ποια θα είναι η επόμενή σας κίνηση. Θα νιώσετε ότι μια αλλαγή που συμβαίνει σήμερα μέσα σας, κλείνει αυτόματα και μια πόρτα, που θα θέλατε να παραμείνει ακόμα ανοιχτή. Όμως, ουδέν καλόν αμιγές κακού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Επιδιώξτε καταστάσεις που σχετίζονται με τον ανταγωνισμό και τις διαπραγματεύσεις, όπου θα βρίσκεστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε πλεονεκτική θέση σε σχέση με τους άλλους. θα νιώσετε άνετα , για να αλλάξετε τα πράγματα, προς το συμφέρον σας.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Κρίση)

 

Μπορείτε να αναμένετε γνωριμία, με ένα γοητευτικό πρόσωπο και πολύ πιθανό είναι να συνδεθείτε ερωτικά μαζί του. Μια επικείμενη αισιόδοξη αλλαγή, που συνδέεται με μια τελική απόφαση. Θα ξανανιώσετε έναν ενθουσιασμό για κάτι που είχατε εγκαταλείψει στο παρελθόν. Επουλώνονται οι πληγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Το τέλος κάποιου κεφαλαίου ζωής, είναι εδώ. Μπορεί να το θεωρούσατε σημαντικό, ωστόσο είναι πολύ σημαντικότερο να τελειώσει. Τα πράγματα έχουν έρθει σε αδιέξοδο και συνειδητοποιείται ότι δεν έχετε επιλογές. Το στρες μπορεί να φέρει ατυχήματα, γι αυτό τελειώστε το τώρα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Οι άνθρωποι, αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας, απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα και χρησιμοποιείτε τις γνώσεις σας για να βοηθήσετε. Οι προσδοκίες σας ταυτίζονται με την πραγματικότητα. Ασφάλεια και σταθερότητα και στα οικονομικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Χάνετε τις αξίες σας και δεν ξέρετε προς τα πού να κατευθυνθείτε. Θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας αλλά δεν ξέρετε πώς. Νιώθετε ανίκανοι, και αναγκάζεστε να στηριχθείτε σε άλλα άτομα, που όμως δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σας. Αλλάξτε τρόπο σκέψης και αντίληψης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Απρόοπτα γεγονότα σας προκαλούν άγχος. Θα νιώσετε κουρασμένοι ψυχολογικά και πνευματικά. Η εμπλοκή σας δε, σε ίντριγκες τρίτων, θα είναι το τελειωτικό χτύπημα για σας. Μην βιάζεστε να συμπεράνετε για οτιδήποτε. Προπάντων όμως, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να φεύγουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Αργοπορείτε να αντιδράσετε στα γεγονότα και αυτό πηγαίνει πίσω τις δουλειές σας. Είστε αναποφάσιστοι, τη στιγμή που πρέπει να επιδείξετε ψυχραιμία και εύστροφες αντιδράσεις. Αυτό θα σας οδηγήσει σε ανασφάλειες και άγχος, που δύσκολα θα ξεφορτωθείτε.