Ταρώ για σήμερα Κυριακή 9/04

ΚΡΙΟΣ (Η Ισχύς)

 

Η μεγάλη σας ορμή, τρομάζει τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Κάντε λίγο κράτει στο πάθος σας και αντιμετωπίσετε με θάρρος κάθε εμπόδιο που μπορεί να καθυστερεί τα σχέδιά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Η βιασύνη σας προέρχεται από συναισθηματική σύγχυση. Σας παροτρύνει σε πιθανές αποτυχίες και σας μπερδεύει. Αργοπορείτε να λάβετε μέτρα και σας κυριεύει ανασφάλεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Θεραπεύονται οι πληγές του παρελθόντος και αποκτάτε θετική στάση ζωής. Ανακαλύπτετε νέους ορίζοντες και αντιμετωπίζετε θετικά τις καταστάσεις, εκμεταλλευόμενοι κάθε θετικό τους στοιχείο, εποικοδομητικά

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Η ενεργητική σας προσέγγιση θα σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα και να κερδίσετε όπου και με όποιον κι αν βρεθείτε. Θετική στάση, χωρίς συμβιβασμούς και βγαίνετε νικητές.

 

ΛΕΩΝ (Ο Ήλιος)

 

Η κατάσταση πλέον ηρεμεί και μπορείτε να δείτε καθαρά το μέλλον. Τα εμπόδια εξαφανίζονται και νιώθετε μεγάλη ανακούφιση. Θα ικανοποιηθείτε από τις αλλαγές που έρχονται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Σελήνη)

 

Σας προβληματίζουν ασταθείς καταστάσεις, άβολες σχέσεις και συναισθήματα που δεν είστε σε θέση να ερμηνεύσετε λογικά. Σας καταλαμβάνει ανασφάλεια, φόβος και αρνητικά προαισθήματα.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Το θάρρος και η αποφασιστικότητά σας θα σας στρέψουν προς τα καλύτερα αποτελέσματα. Η πίστη στον εαυτό σας και στη σωστή σας κρίση θα οδηγήσει σε επιτυχίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Επανέρχεται η πνευματική και ψυχική σας ηρεμία. Η πίστη σας στους ανθρώπους θα φέρει θετικά αποτελέσματα στη ζωή σας, ενώ η διαίσθησή σας λειτουργεί εξαιρετικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Οι κόποι που κάνατε μέχρι σήμερα θα ανταμειφθούν και η θέλησή σας να βοηθήσετε κόσμο θα έχει θετικές συνέπειες. Ο τρόπος σκέψης σας αλλάζει και πολλά που θεωρούσατε σημαντικά στο παρελθόν, τώρα σας φαίνονται ανούσια

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άστρο)

 

Τα πάντα πηγαίνουν ομαλά. Εσείς όμως, έχετε χαμηλή αυτοπεποίθηση και καθόλου πίστη στον εαυτό σας γι αυτό και θεωρείτε ότι τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Δείτε με ψυχραιμία τα πράγματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αλλαγή, νέο ξεκίνημα, προσαρμοστικότητα και καινούριες γνωριμίες είναι το κλου της ημέρας. Με θετική διάθεση, το κλίμα είναι υπέρ σας και η τύχη με το μέρος σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κόσμος)

 

Απογοητεύεστε λόγω της ανικανότητάς σας να λύσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί. Μια δυσάρεστε πλοκή, την τελευταία στιγμή, διαψεύδει τις ελπίδες σας και στεναχωριέστε.