Ταρώ για σήμερα Κυριακή 9/07

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Κάνοντας χρήση των διπλωματικών σας χαρισμάτων, θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στις επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις. Με ορθά δομημένο λόγο και αντικειμενική κρίση η επιτυχία σας ανήκει

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δύναμη)

 

Με τη δύναμη των γνώσεων και της εμπειρίας σας, θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάθε υποχρέωση. Τα δύσκολα δεν σας τρομάζουν, το αντίθετο σας βάζει στην «πρίζα», για μεγαλύτερα οφέλη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Μπορεί να προβληματίζεστε ως προς το ποια απόφαση να πάρετε σχετικά με τα αισθηματικά σας, ωστόσο καλείστε να τελειώνετε με τα διλήμματα. Να προτιμήσετε το πρόσωπο που εγγυάται σταθερότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Έχετε αποφασίσει εδώ και καιρό να ταξιδέψετε, είτε για αναψυχή είτε για επιμόρφωση. Ίσως και να μετοικήσετε σε άλλη χώρα. Οι προοπτικές είναι εξαιρετικές και η νίκη είναι δική σας εκατό τοις εκατό.

 

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

 

Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι να ακολουθήσετε την πεπατημένη στις επιλογές σας. Μην επιδιώκετε αλλαγές γιατί οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Συντηρητικότητα, συμβιβαστικό πνεύμα και ηρεμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η καθημερινότητά σας αποδεικνύεται πολύ πιο θετική απ’ ό,τι πιστεύατε. Οι γνώσεις, η πείρα ζωής, και το πεντακάθαρο πνεύμα σας, σας ωθεί στις σωστές κινήσεις και επιλογές.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Θα έρθετε σε επαφή με μία γυναίκα κύρους, που θα βοηθήσει να επιλέξετε σωστά τις κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία των σχεδίων σας. Ευνοούνται πολύ τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Ό,τι κρυβόταν στα σκοτάδια, αποκαλύπτεται. Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας που θεωρούσατε ότι σας απέκρυπταν πολύτιμες πληροφορίες, παύουν να είναι ανεξιχνίαστοι για σας. Δικαίωση!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Είναι πολύ σημαντικό να αποδεχθείτε τα μοιραία γεγονότα με σύνεση. Είναι απόλυτα απαραίτητο να μπορέσετε να διαχειριστείτε διπλωματικά τις εξελίξεις, αν θέλετε να έχετε ένα μέλλον όπως το έχετε ονειρευτεί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε κάποιες θυσίες, προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Σημαντικό είναι να μην λυπηθείτε για κάτι που πρέπει να χάσετε, προκειμένου να κερδίσετε, διπλά και τριπλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Ερημίτης)

 

Είναι ώρα εσωτερικού διαλόγου. Περισυλλογής και εσωτερικής αναζήτησης. Μέσα σας, όπως θα διαπιστώσετε, κρύβεται ένας πνευματικός θησαυρός, που αν τον φέρετε στο φως, το μέλλον φαντάζει, προσιτό.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τρελός)

 

Θα χαρακτηριστείτε, το λιγότερο, αφελείς, αν δεν μπείτε στη διαδικασία να αναλύσετε με σοβαρότητα τα γεγονότα της ημέρας. Αν θέλετε να βγάλετε ακριβή συμπεράσματα, και να σας πάρουν σοβαρά, εννοείται.