Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 1/09

ΚΡΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Μικρές καθημερινές χαρές δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για σωστές αποφάσεις. Δέχεστε τους ανθρώπους όπως είναι και τους γοητεύετε με την προσωπικότητά σας. Μια γυναίκα κύρους, βοηθά στην προώθηση των σχεδίων σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Μάγος)

 

Το επικοινωνιακό σας ταλέντο θα είναι ο καταλύτης για να ολοκληρωθούν τα σχέδια και οι συμφωνίες σας. Είστε εξαιρετικοί ως συνεργάτες και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος από τα ταλέντα σας. Οικονομική άνοδος, χάρη στις δικές σας προσπάθειες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο, μεγάλων και σοβαρών, αποφάσεων. Οι σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο είναι εξαιρετικές, σας φέρνουν όμως σε διλήμματα ως προς το πώς και μέχρι πού μπορούν να προχωρήσουν. Ο χρόνος είναι ο καταλληλότερος για να δώσει απάντηση σ’ αυτό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Ξεκάθαροι, φωτεινοί, αγέρωχοι και με τα περισσότερα από τα προβλήματά σας, λυμένα, προχωράτε ακάθεκτοι για να συναντήσετε την επιτυχία. Η αλήθεια είναι το μότο σας, και οι καθαρές εξηγήσεις απέναντι σε όλους είναι το όπλο σας για να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ (Ο Κρεμασμένος)

 

Θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι. Ένα σχέδιο, μια απόφαση, κάτι δικό σας, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδιά σας. Μην διστάσετε να δώσετε ό,τι πρέπει για να γίνει η δουλειά σας. Είναι ανάγκη να κερδίσετε χρόνο και δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Για ό,τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα, έρχεται επιτέλους ο λογαριασμός. Αν τα πεπραγμένα σας είναι αυτά που πρέπει, η πληρωμή θα είναι πλουσιοπάροχη. Αν όχι, τότε το τίμημα ίσως να σας κοστίσει περισσότερο απ’ ό,τι περιμένατε ποτέ.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Ο τρόπος που προσπαθείτε να δώσετε λύσεις τα προβλήματά σας, εκτός από πονηρός, είναι και άτιμος προς τους άλλους. Σύντομα θα αποκαλυφθείτε και τότε το τίμημα θα είναι βαρύ. Καλύτερα να σταματήσετε εδώ και να αφήσετε τις πονηριές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Είτε ένας άντρας κύρους θα βοηθήσει τα σχέδιά σας, είτε εσείς οι ίδιοι έχετε το κύρος και τη δύναμη να προωθήσετε τα πλάνα σας. Οικονομικές απολαβές από συνεργασίες με τα κατάλληλα πρόσωπα αλλά και επαγγελματική και κοινωνική άνοδος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Ισχύς)

 

Διεκδικείτε δυναμικά, τη μερίδα του λέοντος από τις συνεργασίες σας και θα την έχετε. Ο τρόπος σας είναι λίγο μονοκόμματος βέβαια, και ίσως φαίνεται λίγο «άγριος» προς τους άλλους, αλλά το θέμα είναι να γίνει η δουλειά σας. Και όπως φαίνεται, πετυχαίνετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Το Άρμα)

 

Ένα ταξίδι, μια μετακίνηση αλλά και ο δρόμος προς την επιτυχία, ανοίγεται εμπρός σας και σας καλεί να τον διαβείτε. Μην διστάσετε. Μπορεί να είναι ανηφορικός, να έχει δυσκολίες, αλλά εσείς δεν πτοείστε από αυτά. Σύντομα θα είστε εσείς αυτοί που θα θριαμβεύσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

Ξεκάθαροι, ολοκληρωμένοι, έχοντας όλες τις προϋποθέσεις και προδιαγραφές για να πετύχετε τους σκοπούς σας, προχωράτε σε έναν δρόμο καθαρό από εμπόδια και τρικλοποδιές. Το Άστρο, σας οδηγεί στα σωστά μονοπάτια. Δεν έχετε τίποτα πλέον να φοβάστε.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κόσμος)

 

Μετά από πολλούς κόπους, βάσανα και ταλαιπωρίες, επιτέλους έρχεται η ανταμοιβή σας. Ο Κόσμος ανοίγεται μπροστά σας περιμένοντας να χαρείτε και να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Ναι, τώρα μπορείτε να πείτε, ότι τα έχετε καταφέρει.