Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 13/10

ΚΡΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Ένα λαμπρό μέλλον ξανοίγεται μπροστά στα μάτια σας. Γνωρίζετε καλά ότι αυτό γίνεται χάρη στις δικές σας προσπάθειες. Άμεσα, λύνονται τα προβλήματα που σας δημιουργούν ανασφάλειες και καθυστερήσεις, και ανοίγει ο δρόμος προς την επιτυχία.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Κρίση)

 

Αποφασίζετε να επαναπροσδιορίσετε το παρελθόν σας, συμμετέχοντας σε μια αισθηματική, φιλική, ή επαγγελματική επανασύνδεση. Έρχονται μεγάλες αλλαγές και οι εξελίξεις οδηγούν κατευθείαν στην επιτυχία.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τρελός)

 

Αν παραμείνετε ψύχραιμοι απέναντι στα γεγονότα, η διαίσθησή σας θα γίνει φωτεινός οδηγός που θα σας δείξει το δρόμο. Μέσα από αντίξοες συνθήκες, εσείς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάθε στόχο και κάθε όνειρό σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Οι αοριστίες που εκφράζετε, δεν γίνονται αποδεκτές από τον περίγυρό σας. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχετε στο νου σας και φαίνεται ότι ούτε και σεις δεν είστε σε θέση να το εκφράσετε, για να γίνει κατανοητό. Ηρεμήστε.

 

 

ΛΕΩΝ (Η Σελήνη)

 

Βρίσκετε τη δύναμη να συγκεντρώσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα πιο δυναμικά. Η ηρεμία και οι προοπτικές, όπως θα διαπιστώσετε και σεις, δεν είχαν ποτέ φύγει ουσιαστικά.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Σας κυριεύουν οι ανασφάλειες που προέρχονται από τα μπερδεμένα σας συναισθήματα. Έλλειψη ενέργειας, και δύναμης για την αντιμετώπιση των έκτακτων γεγονότων, σας οδηγούν στην αποτυχία. Μην απογοητεύεστε δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Έρχεται το τέλος για να προβλήματά σας. Οι εξελίξεις φέρνουν ένα μέλλον που προδιαγράφεται καλύτερο από ό,τι παλιά. Θεραπεύονται οι πληγές τους παρελθόντος και η θετική στάση ζωής, επιστρέφει. Αυτό οδηγεί μόνο σε επιτυχίες.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα είναι αυτά που θα σα οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα και όχι τα ανεξέλεγκτα ρίσκα. Το ξέρετε τώρα πια, πως οι βιαστικές κινήσεις δεν οδηγούν ποτέ σε επιτυχίες. Σταθερότητα και ασφάλεια σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άρμα)

 

Απορρίπτετε κάθε συμβιβασμό και βαδίζετε προς την ολοκλήρωση, με καθαρό πνεύμα, θάρρος και φιλοδοξία. Οι εχθροί θαυμάζουν τη δύναμή σας και οι ανταγωνιστές σας σέβονται. Η μάχη, ολοκληρώνεται τώρα, με εσάς να θριαμβεύετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Σελήνη)

 

Ένας βαθιά ριζωμένος ψυχολογικός φόβος, σας εμποδίζει από το να απολαύσετε τα δώρα που φέρνει η ζωή. Γι αυτό και οι απόψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες σε ό,τι έχει να κάνει με την αξιολόγηση των καταστάσεων. Να είστε προσεκτικοί και να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τα προβλήματά σας δεν λύνονται εύκολα και ίσως πρέπει να υποχρεωθείτε να υποστείτε να καταρρεύσει κάποιος τομέας στη ζωή σας για να γίνει κάτι πιο σημαντικό. Μια δική σας εσωτερική ηθική σας οδηγεί σε δίκαιη συμπεριφορά προς όλους.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Μάγος)

 

Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι έχετε την ικανότητα να κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν, ακριβώς όπως τα θέλετε. Επιδέξιοι, ικανοί, διπλωμάτες, εύγλωττοι και πειστικοί, βάζετε σε λειτουργία το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, και απολαμβάνετε, πολλά κέρδη.