Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 14/04

ΚΡΙΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Μοιραία γεγονότα έρχονται να σας διδάξουν ότι θα πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε τη ζωή και τα γεγονότα που αυτή φέρνει, με ψυχραιμία, ώστε να αποφεύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και τον περιττό ενθουσιασμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Το ότι είστε σε θέση να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, δεν έχει έρθει σε σας, ούτε ανώδυνα, ούτε χωρίς κούραση. Μια αλήθεια που σας αποκαλύπτεται θα σας βοηθήσει να εξελίξετε τα σχέδιά σας

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Εγκράτεια)

 

Σας συμφέρει να κρατήσετε μια συντηρητική στάση απέναντι στις εξελίξεις. Μην βιαστείτε να συμπεράνετε σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας. Μείνετε ψύχραιμοι στις αλλαγές και όλα θα πάνε καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Αντιμετωπίζετε καταστάσεις και εκμεταλλεύεστε τα θετικά τους στοιχεία. Θεραπεύονται οι πληγές του παρελθόντος και αποκτάτε θετική στάση ζωής. Ανακαλύπτετε νέους ορίζοντες

 

ΛΕΩΝ (Ο Θάνατος)

 

Η στάση ζωής που κρατάτε μέχρι στιγμής, είδατε, ότι δεν σας έχει βοηθήσει σε τίποτα. Ήρθε ο καιρός να αλλάξετε πορεία πλεύσης, αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που ανήκει στο παρελθόν και σε παρωχημένες συμπεριφορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Ο έρωτας σας έχει χτυπήσει την πόρτα, δυσκολεύεστε όμως να πάρετε μια απόφαση, ίσως γιατί θα χρειαστεί να πάρετε ένα μεγάλο ρίσκο, του οποίου το τίμημα, δεν είστε σε θέση να ξέρετε αν θέλετε να το πληρώσετε.

 

ΖΥΓΟΣ (Το Άρμα)

 

Η κάρτα αυτή είναι πολύ θετική ως προς τις εξελίξεις που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Μιλάει για θετικές απαντήσεις σε καίρια ερωτήματά σας, τώρα. Χαρείτε τα θετικά αλλά να μην φεύγει ο νους σας από τον τελικό σας, στόχο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Προκειμένου να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας, θα πρέπει να θυσιάσετε κάτι που σας αρέσει ή σας ενδιαφέρει πολύ. Ίσως να είναι οι στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, ίσως μια δραστηριότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Επιλέγοντας τους σωστούς συνεργάτες, θα σας προσδώσει την ιδιότητα της ηγετικής προσωπικότητας. Αυτό θα σας οδηγήσει στην επιτυχία μια ώρα αρχύτερα, αλλά και θα σας καταξιώσει ως επαγγελματίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Ισχύς)

 

Σας λείπουν τόσο η ενέργεια, όσο και η διάθεση. Γι αυτό και παρουσιάζεστε αδύναμοι και με μια ψυχολογική κόπωση, που σας κάνει απαθείς, ασταθείς και συμβιβαστικούς. Παρ’ όλα αυτά, η φυγή, δεν είναι λύση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Η ηρεμία, η ψυχραιμία, η ορθή κρίση, αλλά και η αγάπη για τον άνθρωπο, είναι τα όπλα σας, ως προς την αντιμετώπιση των καταστάσεων που προκύπτουν σήμερα. Η επίτευξη των στόχων σας είναι κοντύτερα από ποτέ.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

 

Ηρεμία στο πνεύμα, γαλήνη στην καρδιά και ένα χαμογελαστό πρόσωπο, θα είναι αυτό που θα αντικρίσουν οι φίλοι και οι γνωστοί όταν θα συναντηθούν μαζί σας. Όλα πηγαίνουν καλά, και σεις είστε πιο ξεκάθαροι αλλά και πιο τοποθετημένοι ως προς τις απόψεις σας.