Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 15/09

ΚΡΙΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Οι ανθρώπινες σχέσεις αποκτούν έντονα πνευματική χροιά, με διασυνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων, που προηγούμενα, αγνοούσατε. Μια συμφωνία κλείνει με αρκετά οικονομικά οφέλη. Καλοσύνη, μεγαλοψυχία, ευγένεια, ζεστασιά και μια αγάπη να γεμίζει την καθημερινότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Σελήνη)

 

Σας προβληματίζουν ασταθείς καταστάσεις, άβολες σχέσεις και συναισθήματα. Νιώθετε ανασφάλειες και φόβους, ενώ σας καταλαμβάνουν άσχημα προαισθήματα. Ο έρωτας φαίνεται να απομακρύνεται και γίνεστε καχύποπτοι προς όλους και όλα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Διατηρήστε καλές σχέσεις με άτομα που βρίσκονται σε ισχυρές ηγετικές θέσεις, γιατί η βοήθειά τους στην προώθηση των σχεδίων σας, θα είναι σημαντική. Θάρρος, ηγετικές ικανότητες και αποφασιστικότητα είναι τα όπλα σας στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Οι ειλικρινείς και καλές σας προθέσεις προς τους άλλους θα σας βοηθήσουν να είστε πιο επιτυχημένοι. Θα έχετε σωστή κρίση και θα πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. είναι πολύ καλή στιγμή να εκδηλώσετε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

ΛΕΩΝ (Η Εγκράτεια)

 

Η συντηρητικότητα και τα προσεκτικά βήματα, θα σας οδηγήσουν σε ευχάριστα αποτελέσματα. Φιλικές σχέσεις εξελίσσονται σε ερωτικές. Το πιο σημαντικό όμως, είναι, να σεβαστείτε τη φυσική ροή των πραγμάτων, γιατί όπως ξέρετε σπάνια, η βιασύνη φέρει θετικές εξελίξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά σας. Μια σοβαρή απόφαση για τις σχέσεις σας, είναι ο γάμος. Μια επανασύνδεση θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη των ερωτικών σας θεμάτων. Ένα γεγονός, σας ανανεώνει, σας αναγεννά και σας αφυπνίζει.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Οι άνθρωποι, αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας, και εσείς απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα. Οι γνώσεις και η εμπειρία σας μπορεί να βοηθήσουν όσους το έχουν ανάγκη. Φέρεστε δίκαια προς όλους. Εύνοια θα έχουν νομικά και κληρονομικά θέματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Ξεπερνάτε προβλήματα και περιορισμούς και κατακτάτε την επιτυχία. Η ευτυχία είναι ήδη εδώ και νιώθετε ολοκληρωμένοι. Οι επαγγελματικοί σας στόχοι έχουν επιτευχθεί. Μια πολύ σοβαρή γνωριμία, σας ωθεί να σκέφτεστε ακόμα και το γάμο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα «τσάκισμα» της μοίρας, ένα αναπάντεχα ευχάριστο γεγονός φέρνει αλλαγές, που με τη σειρά τους οδηγούν στην ευτυχία. Τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε. Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο μια ευκαιρία που εμφανίζεται στα επαγγελματικά σας, και λάμψτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Βρίσκεστε σε πολύ δύσκολη θέση. Συμβαίνουν πράγματα πίσω από την πλάτη σας ενώ εσείς πλέετε σε πελάγη ευτυχίας. Πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και να σταματήσετε να είστε αλαζονικοί και επηρμένοι. Φροντίστε για την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους και φίλους σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Το Άστρο)

 

Ξεκαθαρίσματα μεταξύ φίλων αλλά και αγαπημένων, προκειμένου να κάνετε μια καινούρια αρχή, με καλύτερες συνθήκες. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που εμπιστεύεστε αλλά και έχουν τη δυνατότητα να σας παράσχουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Ήλιος)

 

Αποκαλύπτονται όλες οι κρυφές πτυχές, των ζητημάτων που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν. Με την αλήθεια να έχει βγει στο φως, δεν δικαιολογείστε να μην πετύχετε αυτά που θέλετε. Ένας έρωτας, φωτίζει την μουντή καθημερινότητά σας