Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 15/12

ΚΡΙΟΣ (Το Άρμα)

Θα θριαμβεύσετε με το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας. Έχετε μπει σε έναν δρόμο που σας οδηγεί κατευθείαν στην επιτυχία. Μπορεί το ταξίδι αυτό να είναι μακρύ, όμως στο τέλος του σας περιμένει η αψίδα του θριάμβου να περάσετε από κάτω νικητές.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Επιτέλους μπορείτε να πείτε ότι τώρα ηρεμήσατε. Ικανοποίηση από τον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, αγάπη και ηρεμία στη σχέση. Το σημαντικό σήμερα, είναι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς συνειδητοποιήσατε την αρμονία που σας περιβάλλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Οι Ερωτευμένοι)

Ημέρα σημαντικών αποφάσεων. Θα έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με ερωτικά θέματα, που η λύση τους θα σας δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αν είστε αποφασισμένοι για να προχωρήσετε ένα βήμα πιο πέρα, είναι η ιδανική μέρα για πρόταση γάμου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

Με ήρεμο και ισορροπημένο τρόπο, θα εμπλακείτε, εκεί που πρέπει τη στιγμή που πρέπει για να δώσετε λύση σε κάποιο πρόβλημα. Απλόχερα, με γενναιοδωρία, προσφέρετε τη βοήθειά σας σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη. Οι πρωτοβουλίες σας θα δώσουν διέξοδο στα αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ (Η Δικαιοσύνη)

Θα πάρετε αυτό που σας αξίζει. Αν ζυγίσετε σωστά τις καταστάσεις και βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα, προσαρμοστείτε στις ανάγκες της στιγμής και κρατήσετε μετριοπαθείς απόψεις. Η σταθερότητα, ο ρυθμός η τάξη και η ισορροπία, αποκαθίστανται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Δύναμη)

Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις αρχές σας χωρίς συμβιβασμούς ή αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεστε. Οι προσδοκώμενες επιτυχίες σήμερα επιτυγχάνονται. Εκφράστε ξεκάθαρα και ειλικρινά τις σκέψεις και τις απόψεις σας προς πάσα κατεύθυνση.

ΖΥΓΟΣ (Ο Ερημίτης)

Ήρθε η ώρα, να μείνετε πίσω. Να στοχαστείτε επάνω στα προβλήματά σας, και με σοβαρότητα να διακρίνετε ποια έχουν προτεραιότητα και ποια όχι. Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια και μην φοβηθείτε να μείνετε για λίγο μόνοι, προκειμένου να συμπεράνετε σωστά και απερίσπαστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

Σας προβληματίζουν ασταθείς καταστάσεις. Βρίσκεστε σε σύγχυση και διλήμματα, που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Αναρωτηθείτε μήπως δεν έχετε ξεκάθαρες βλέψεις, ή δεν είστε όσο ευθείς πρέπει; Σήμερα έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφθείτε κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Η επιτυχία που βιώνετε, δεν είναι αποτέλεσμα της τύχης. Είναι η ανταπόδοση του σύμπαντος στις δικές σας προσπάθειες. Βρίσκεστε ενώπιον μιας πραγματικότητας, και όχι, δεν ονειρεύεστε. Μήπως πρέπει να παραδεχθείτε, ότι τελικά, μάθατε να αποδέχεστε τα γυρίσματα της μοίρας;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Αρχιέρεια)

Η κατάσταση απαιτεί μετριοπάθεια, γαλήνη στο σώμα και ηρεμία στο πνεύμα. Έχετε την προστασία του σύμπαντος, αρκεί και σεις να δείξετε αφοσίωση στους νόμους και τις προσταγές του. Υιοθετείστε μια στάση αναμονής, προκειμένου να διευκολύνετε τις εξελίξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Κρίση)

Να δείξετε εμπιστοσύνη στα όνειρά σας, καθώς η διαισθητική σας ικανότητα είναι στο φόρτε της. Ένα γεγονός θα λειτουργήσει ως καταλύτης, αλλά και ως «από μηχανής θεός», για να λυθεί ένα πρόβλημα. Επιτέλους, αναδύεται η πραγματική σας φύση.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Θετικό πνεύμα και εκτελεστική δύναμη, θα δημιουργήσουν τις ελεγχόμενες συνθήκες που επιθυμείτε, σχετικά με τις εξελίξεις που περιμένετε. Ένα πρόσωπο κύρους, αποτελεί ισχυρό σας προστάτη, ώστε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και επιτύχετε τους στόχους σας.