Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 2/2

ΚΡΙΟΣ (Η Κρίση)

Από τη στάση και τη συνέπεια που θα επιδείξετε απέναντι στους στόχους σας, θα εξαρτηθεί η επιτυχία στις επιδιώξεις σας. Μια καινούρια εποχή ξημερώνει για σας, τόσο για τα επαγγελματικά, όσο και για τα προσωπικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Το Άρμα)

Αίσια τα αποτελέσματα των εξελικτικών διαδικασιών, ως προς την υλοποίηση των σχεδίων σας. Δεν θα πρέπει να σας διαφεύγει όμως ο τελικός σας στόχος, που είναι η επιτυχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Μάγος)

Η επικοινωνιακή σας ικανότητα η διπλωματία και οι ευγενικοί τρόποι, είναι τα όπλα που θα χρειαστείτε προκειμένου να επιτύχετε στις επιδιώξεις σας. Παίρνετε καίριες αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή, κι αυτό είναι υπέρ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Ήλιος)

Μετά από πολλούς κόπους και σκληρή δουλειά, επιτέλους μπορείτε να απολαύσετε την χαρά και την ικανοποίηση που φέρνει η επιτυχία. Ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα σας δίνει χαρά.

ΛΕΩΝ (Ο Κρεμασμένος)

Η ανάγκη σας να προσφέρετε στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν είναι πολύ έντονη σήμερα. Θα πρέπει όμως, να προσέξετε να μην προσπαθείτε να βοηθήσετε όταν δεν γνωρίζετε ακριβώς με ποιον τρόπο, γιατί τότε μπορεί να κάνετε κακό παρά καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Σελήνη)

Περίεργα, παράξενα και πρωτόγνωρα συναισθήματα και απαισιοδοξία σας διακατέχουν. Δεν ξέρετε προς ποια κατεύθυνση να στραφείτε. Μπερδεμένοι και μετέωροι, δεν είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (Ο Κόσμος)

Η σκληρή δουλειά, οι κόποι και οι προσπάθειές σας, τώρα αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Σήμερα, η επιτυχία σας χτυπά την πόρτα και το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να την ανοίξετε διάπλατα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Με διάθεση ισότητας προς όλους, και επιλέγοντας τους συνεργάτες σας με αντικειμενικά κριτήρια, θα καταφέρετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Νομικά θέματα, ξεκαθαρίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αρχιέρεια)

Χρειάζεται αρκετή υπομονή για να έρθει η επιτυχία στα σχέδιά σας. Επιμένοντας στους στόχους σας και δείχνοντας συνέπεια στον τρόπο που τα διαχειρίζεστε, θα εκπληρωθούν ακόμα και τα πιο δύσκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Η στάση σας απέναντι στους συνεργάτες σας, κάποιες φορές γίνεται αρκετά επιτακτική και δικτατορική. Μπορεί να θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας και να πετυχαίνετε, αλλά έχετε να κάνετε με ανθρώπους. Προσέξτε το αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Ισχύς)

Η δύναμη της αγάπης είναι μεγάλη και υπερισχύει κάθε κατάστασης και κάθε κακού, που μπορεί να συμβαίνει αναστατώνοντας την ομαλότητα στην καθημερινότητά σας. Πριν εναντιωθείτε λοιπόν, στους αντιπάλους, δοκιμάστε να τους αντιμετωπίσετε με αγάπη. Το κέρδος θα είναι μεγαλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελίσσεστε ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις επιδιώξεις σας. Είναι επίσης σημαντικό, να δέχεστε τα γεγονότα όπως είναι χωρίς γκρίνιες και παράπονα