Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 29/09

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Τα πάντα εξαρτώνται από τους δικούς σας χειρισμούς. Στα ερωτικά σας, αν είστε άντρας, προβλέπεται μεγάλη επιτυχία. Αν είστε γυναίκα, είναι πολύ πιθανό, να συναντήσετε τον άντρα της ζωής σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Έχετε φλογερό ταμπεραμέντο και θα είστε δυνατοί αντίπαλοι για όποιους θέλουν να πάρουν αυτό που θεωρείτε δικό σας. Η δύναμή σας πηγάζει από μέσα σας και εκφράζεται σαν μία ζεστή ενέργεια, που απευθύνεται προς όλους.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αρχιέρεια)

 

Ενεργείτε με σοφία, δυναμικά και ήρεμα, χωρίς να βιάζεστε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επιτυχία των σχεδίων σας σήμερα, αν και κανείς δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Μια προσωπική ανάσταση πρόκειται να βιώσετε σήμερα, που θα σας λυτρώσει από λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος. Βασική προϋπόθεση είναι να αφήσετε πίσω τον παλιό σας εαυτό και να βαδίσετε με σιγουριά προς το μέλλον.

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Διάβολος)

 

Φιλοδοξία, ενέργεια και απόφαση να ανέβετε στην κορυφή με οποιοδήποτε κόστος. Χρησιμοποιείτε στο έπακρο την ικανότητά σας να είστε δεσποτικοί και ελεγκτικοί για να κάνετε το δικό σας. Υλική δύναμη θα έχετε, το κόστος όλων αυτών όμως, θα το αντέξετε;

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Το Άστρο)

 

Οι ορίζοντες διευρύνονται και είστε στην τελική ευθεία για να εκπληρώσετε το σκοπό σας. Μπορεί να αργήσει λίγο η επιτυχία, είναι όμως τεκμηριωμένα σίγουρη.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητας, αφήνοντας στο περιβάλλον σας, τη δική σας, προσωπική σφραγίδα. Τώρα είναι η ώρα της ευτυχίας για σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Να αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για σοβαρά θέματα, σήμερα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να σας εξαπατήσουν, ή να εξαπατηθείτε ως προς το πώς αντιλαμβάνεστε τα πράγματα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Σταθερότητα, αγάπη, γειωμένη αντίληψη και η ιδέα ότι η σοφία βρίσκεται στα απλά πράγματα, αποτελούν πηγή δύναμης για σας. Ένας άνθρωπος, σας οδηγεί να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και να δείτε τη ζωή σας, με τα δικά σας «εσωτερικά» μάτια.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Η Δύναμη)

 

Δυνατοί συναισθηματικά, ρομαντικοί και γενναίοι, τίμιοι και ειλικρινείς, αγωνίζεστε ενάντια σ’ αυτούς που προσπαθούν να προσβάλλουν τα χαρίσματά σας αυτά. Η δύναμη της αγάπης σας, μπορεί να υπερκεράσει κάθε εμπόδιο και δυσκολία.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Ποια θα είναι η επιλογή σας; Η μέχρι τώρα οικεία και σταθερή ατμόσφαιρα ή την επανάσταση που φέρνει ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο; Θα χρειαστείτε ευελιξία, και γρήγορη αντίληψη, πράγματα που σας ανήκουν ούτως ή άλλως.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Η Εγκράτεια)

 

Πάρτε απόσταση από τα πράγματα για να εντοπίσετε τα κακώς κείμενα και έτσι να εξυγιάνετε ό,τι νοσεί. Θεραπεύεστε από τα λάθη του παρελθόντος και εισέρχεστε σε μία νέα, πιο ελπιδοφόρα, μελλοντική, πραγματικότητα.