Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 6/10

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αργοπορείτε να αντιδράσετε στις αλλαγές του περιβάλλοντος λόγω του φόβου και της παθητικής σας στάσης. Δεν έχετε διάθεση να κινητοποιηθείτε και χάνετε ευκαιρίες ενώ παρασύρεστε από τις επιθυμίες και τα θέλω των γύρω σας, λόγω έλλειψης θέλησης.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Κρίση)

 

Προσκολλάσθε στο παρελθόν και αποφεύγετε την πραγματικότητα. Επιμένετε να συναναστρέφεστε με ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα πλέον να σας δώσουν, αντίθετα σας είναι και εμπόδιο στην εξέλιξή σας. Ένα άσχημο ξαφνικό γεγονός όμως, θα σας ξυπνήσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Οι καλές σας σχέσεις με άτομα κύρους, θα σας επηρεάσουν θετικά. Θα σας προσδώσουν αποφασιστικότητα, και αυτοπεποίθηση έτσι ώστε να διευθετήσετε τα ζητούμενά σας με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Ό,τι κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε, η ορθή σας κρίση, είναι το κλειδί.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, τη στιγμή που πρέπει να επιδείξετε υπομονή. Δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε στις σχέσεις σας, τη στιγμή που πρέπει να συνυπάρξετε αρμονικά. Έλλειψη μέτρου, απώλεια εμπιστοσύνης και ανασφάλειες δεν είναι καλοί σύμβουλοι.

 

ΛΕΩΝ (Ο Θάνατος)

 

Υπάρχει ανάγκη να δώσετε ένα τέλος και να ξανασκεφθείτε σοβαρά ποια θα είναι η επόμενη κίνησή σας. θα νιώσετε, ότι μια αλλαγή που συνέβη, σας κλείνει αυτομάτως και μια πόρτα. Καμιά σας επιθυμία δεν πρόκειται να εκπληρωθεί, αν συνεχίσετε να μεμψιμοιρείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Πείσμα και ατομισμός, υπερβολή και καχυποψία, δεν είναι καλοί σύμβουλοι, αν θέλετε να επιτύχετε στους στόχους σας. Η στενομυαλιά σας, θα προβάλλει στους ανθρώπους γύρω σας, μια τάση να σας αγνοούν, όταν προσπαθείτε να τους επιβληθείτε με το έτσι θέλω.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Τα προβλήματα φέρνουν ανασφάλειες οι οποίες σας κυριεύουν και δυσκολεύετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας. Αναποφάσιστοι, και φοβισμένοι όμως, δεν πάτε πουθενά. Εστιάζετε στο παρελθόν για να κρυφτείτε από αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για το μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Παγιδευμένοι σε μια χλιαρή αισθηματική κατάσταση, τα συναισθήματά σας βρίσκονται σε αδιέξοδο. Η διατήρηση της παρούσας κατάστασης έχει γίνει εμμονή για σας και σας αποσπά την προσοχή από τις υποχρεώσεις σας. Μια δυσάρεστη πλοκή, διαψεύδει τις ελπίδες σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άστρο)

 

Ενώ η κατάσταση είναι με το μέρος σας, εσείς χάνετε τη σιγουριά σας και γίνεστε υπερβολικά σκεπτικοί, υπεραναλυτικοί και αμήχανοι ενώπιον των καταστάσεων. Στην πραγματικότητα, τίποτα δεν πηγαίνει στραβά. Είναι η έλλειψη αυτοπεποίθησης που δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Δυσκολεύεστε να διατηρήσετε ό,τι έχετε χτίσει και μια τάση προς την κατάρρευση, σας φέρνει σε αδιέξοδα. Περνάτε μια περίοδο δυσκολιών κι αν δεν περάσετε στην αντεπίθεση κινδυνεύετε να εγκλωβιστείτε στις αρνητικές σκέψεις και συμπεριφορές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Θα πρέπει να αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία ζωής. Η νέα κατεύθυνση σας εισάγει σε έναν καινούριο κύκλο ζωής, ο οποίος εξυφαίνεται πολύ πιο καλός από τον προηγούμενο. Είναι λοιπόν προτιμότερο, αντί να παλεύετε στα τυφλά με μέτρια αποτελέσματα, ξανασκεφτείτε ό,τι κάνετε και δράστε ανάλογα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Οι κόποι που κάνετε, θεωρείτε ότι δεν έχουν κανέναν αντίκτυπο και πιστεύετε ότι πάνε χαμένοι. Είναι πιθανό να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Προσπαθήστε να μην στηρίζεστε σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό σας.