Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 7/04

ΚΡΙΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Κάποια σχέδιά σας, μπορεί να περάσουν μια παύση, που ωστόσο θα είναι προσωρινή. Αυτό θα συμβεί αν επιτρέψετε στις ανασφάλειές σας να μειώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Επικεντρώνεστε στα συναισθήματα που σας απασχολούν αυτή τη στιγμή και αδυνατείτε να προσέξετε τι συμβαίνει γύρω σας. Φέρεστε αόριστα στις κοινωνικές σας επαφές, με αποτέλεσμα να μην ξέρει κανείς τι έχετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

 

Η κάρτα αυτή εκφράζει αρμονικές καταστάσεις γύρω σας και έχετε την τάση να φέρεστε δίκαια προς όλους. Μπορεί να σας δυσκολεύει ο ερωτικός τομέας, καθώς δεν εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Οι κόποι που κάνετε δεν έχουν κανέναν αντίκτυπο και θεωρείτε ότι πάνε χαμένοι. Είναι πιθανό να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, πιο ενδιαφέρον.

 

ΛΕΩΝ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Αισθάνεστε πολύ ανήσυχοι και αποφεύγετε να εκφράσετε τις προτιμήσεις σας. Οι ευκαιρίες περνούν μέσα από τα χέρια σας. Τα θέλω σας, δεν είναι ξεκάθαρα και δεν ξέρετε προς τα πού να κινηθείτε. Πανικοβάλλεστε και δεν πρέπει.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Ισχύς)

 

Η ξεκάθαρη έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σας, θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι ανάγκη να μην κρύβεστε από τα προβλήματα και να τα αντιμετωπίζετε με θάρρος.

 

ΖΥΓΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Προβλήματα και ανασφάλειες σας κυριεύουν. Δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας και γίνεστε αναποφάσιστοι. Εστιάζετε στο παρελθόν για να κρυφτείτε από τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για το μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Θα νιώσετε απογοήτευση που θα επηρεάσει την αυτοπεποίθησή σας και τη σιγουριά στις ικανότητές σας. Η κάρτα υποδεικνύει ότι το αν αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία και να παγώσετε τις ασχολίες σας, θα σας βγει σε καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Ερημίτης)

 

Η κάρτα, σχετίζεται με το αρχέτυπο του ταξιδιού για την ανεύρεση της αλήθειας, και δη της εσωτερικής δικής σας αλήθειας. Θα απομονωθείτε για κάποιο διάστημα, αναζητώντας τις κρυμμένες αλήθειες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Η κάρτα, συμβολίζει δυσκολίες, αποτυχίες και το τέλος κάποιου κεφαλαίου στη ζωή σας, ανάλογα με την περίπτωση. Ο «πάτος», που θεωρείτε ότι έχετε φτάσει, ίσως είναι και το έναυσμα να δραστηριοποιηθείτε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα απ’ ό,τι περιμένετε. Θα καταφέρετε να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο μια ευκαιρία που θα εμφανιστεί μπροστά σας. Μια μοιραία γνωριμία επίσης θα σας ενθουσιάσει.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Παρατηρείτε κρυμμένες λύσεις και δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Τα βλέπετε σε όλη τους την υπόσταση, πιο ολοκληρωμένα. Οι ανθρώπινες σχέσεις δε, αποκτούν έντονα πνευματική χροιά.