Ταρώ για σήμερα Παρασκευή 9/2

ΚΡΙΟΣ (Το Άστρο)

Ενώ η κατάσταση είναι με το μέρος σας, μπορεί για λίγο, να χάσετε τη σιγουριά σας ή να γίνετε σκεπτικοί, αρνητικοί και απαισιόδοξοι. Γίνεστε τότε ανασφαλείς, υπεραναλύετε τα πάντα και δεν αισθάνεστε σίγουροι για τίποτα. Αυτό όμως, δεν είναι σωστό, γιατί πραγματικά οι καταστάσεις βαίνουν υπέρ σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Γίνεστε υπερβολικά συναισθηματικοί και η κρίση σας επηρεάζεται από γεγονότα που δεν μπορείτε να εξηγήσετε. Επικεντρώνεστε σ’ αυτά και δεν προσέχετε τι συμβαίνει πραγματικά γύρω σας. Ως εκ τούτου, νιώθετε ανικανοποίητοι και με ένα τεράστιο συναισθηματικό κενό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Οίκος του Θεού)

Έρχεται το τέλος στα προβλήματα που σας απασχολούσαν. Οι εξελίξεις του μέλλοντος θα είναι ανώτερες από εκείνες του παρελθόντος. Αναγέννηση, ανανέωση, λύτρωση σε όλα τα επίπεδα της ζωής και της καθημερινότητάς σας. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται εμπρός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Το Άρμα)

Νιώθετε ότι σας λείπει η αυτοπεποίθηση να κατευθυνθείτε προς τους στόχους σας. θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε σε αλλαγές, λόγω της παθητικότητάς σας. Αγχώνεστε πολύ, κουράζεστε από την αστάθεια των καταστάσεων και η φυγή, φαντάζει πολύ δελεαστική

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

Η κάρτα αυτή συνδέεται με δυσκολίες. Μπορεί όμως να συμβάλλει σε μακροπρόθεσμα οφέλη και θα σας θυμίσει την κρυμμένη υπόσταση του πραγματικού σας εαυτού, μιας πραγματικότητας που είναι προσβάσιμη σε πολύ λίγους ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Η κάρτα αυτή, αντιπροσωπεύει την έννοια της μοίρας. Εκφράζει τις αναπόφευκτες αλλαγές, τα ατυχήματα, τα γυρίσματα της τύχης. Η μοίρα αποτελεί ευαίσθητο κεφάλαιο στη ζωή μας. Δεν εγγυάται την ικανοποίηση των αναγκών και μας φέρνει καταστάσεις που δεν επιθυμούμε. Δείξτε ψυχραιμία.

ΖΥΓΟΣ (Ο Ήλιος)

Άμεσα λύνονται προβλήματα και θα νιώσετε τις δυνατότητες που ανοίγονται εμπρός σας. Θα είστε γοητευτικοί, επιτυχημένοι, ικανοποιημένοι και με εμπιστοσύνη θα έχετε σημαντικές συνεργασίες. Θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν σε σχέση με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

Θα ξεπεράσετε ό,τι σας προκαλεί ανασφάλεια και προμηνύεται ένα μέλλον, με ηρεμία και ομαλότητα. Βρίσκετε τη δύναμη να μαζέψετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με δυναμισμό και ειλικρίνεια. Οι προοπτικές επανεμφανίζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

Ολοκλήρωση και επίτευξη των στόχων σας σε όλους τους τομείςφέρνει αυτή η κάρτα, καθώς και μια κρίσιμη, καίρια γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει τη δύναμη και τη θέληση να προωθήσει τα σχέδιά σας. Οι επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Θάνατος)

Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει για σας, τώρα που αποφασίσατε να κλείσετε τα παρελθοντικά κεφάλαια της ζωής σας. Εκείνα που σας κρατούσαν πίσω και δεν σας άφηναν να πετάξετε. Αφήστε στη μέση καταστάσεις αν είναι απαραίτητο και προχωρήστε άφοβα μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

Διανύετε μια περίοδο σημαντικών αποφάσεων. Θα έχετε σωστή κρίση και θα πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αν σας απασχολεί ένα πρόσωπο ερωτικά, είναι η κατάλληλη στιγμή να εκφράσετε τον έρωτά σας προς αυτό. Σημαντικές αποφάσεις για όσους βρίσκονται σε σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Μάγος)

Αξιοποιώντας τις ικανότητές σας σε όλο τους το εύρος, θα καταξιωθείτε. Θα αναγνωριστούν οι δυνατότητές σας και ίσως αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Η θετική σας διάθεση και ψυχολογία θα σας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα της ζωής και της καθημερινότητας.