Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 1/2

ΚΡΙΟΣ (Ο Αυτοκράτορας)

Η στάση σας απέναντι στους επαγγελματικούς σας συνεργάτες, αλλά και στους δικούς σας ανθρώπους, είναι ολίγον αυταρχική. Αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξεις μαζί τους, χαλαρώστε και χαμηλώστε τους τόνους

ΤΑΥΡΟΣ (Η Κρίση)

Μετά από μια δύσκολη περίοδο, που ως επί το πλείστον θεωρείται «προπαρασκευαστική», τώρα ήρθε η ώρα να κάνε καινούρια ξεκινήματα. Γνώσεις, εμπειρία, και ορθή σκέψη, είναι τα όπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τροχός της Τύχης)

Αυτό που θα πρέπει να κατανοήσετε αυτό το διάστημα, είναι ότι θα πρέπει να επιδεικνύετε ευελιξία, απέναντι στα γεγονότα που δεν είναι στον απόλυτο έλεγχό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

Ξέρετε καλά, ότι χωρίς προσπάθεια δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Γι αυτό, τώρα, μετά από ένα διάστημα σκληρής δουλειάς, επιτέλους είστε σε θέση να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας.

ΛΕΩΝ (Ο Ερημίτης)

Είναι ώρα, να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει αν δεν κάνετε μια ενδοσκόπηση, εις βάθος, προκειμένου να βρείτε μέσα σας τα κακώς κείμενα και να τα διορθώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Το Άστρο)

Έχοντας ξεκαθαρίσει τα εμπόδια από το δρόμο σας, πλέον βαδίζετε στο μονοπάτι που έχετε επιλέξει, χωρίς άγχη, ανασφάλειες και φόβους. Αν περιμένετε χρωστούμενα χρήματα, σήμερα θα τα έχετε.

ΖΥΓΟΣ (Ο Αρχιερέας)

Θα είστε σε θέση να διακρίνετε, τι κρύβεται, πίσω από αυτό που φαίνεται, σε όλες τις καταστάσεις και με όλους τους ανθρώπους. Οι επαγγελματικές σας επιλογές, σύντομα θα αποδώσουν τα μέγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Θάνατος)

Δεν είναι απλά αναγκαίο, αλλά επιβάλλεται να τελειώσετε οριστικά με καταστάσεις, σχέσεις, συνεργασίες, φιλίες, που σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν χώρο να αναπνεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Δικαιοσύνη)

Τα οικονομικά θέματα που εκκρεμούν ακόμα, σας πιέζουν. Ευτυχώς, έχετε βάλει μυαλό ως προς τη διαχείριση των εισοδημάτων σας κι έτσι, θα καταφέρετε να «τη βγάλετε καθαρή». Δικαίωση, αναγνώριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τρελός)

Η ρουτίνα σας έχει κουράσει. Η καθημερινότητα είναι κόμπος στο λαιμό. Μια τάση φυγής, που όσο περνούν οι μέρες, γίνεται ανάγκη. Είναι προφανές ότι έχει έρθει ο καιρός να οργανώστε καλύτερα το χρόνο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

Παίρνετε πολύ τοις μετρητοίς οτιδήποτε κι αν συμβαίνει και αυτό δεν είναι καλό, αν θέλετε να είστε αντικειμενικοί και δίκαιοι απέναντι στον εαυτό σας και στους άλλους. Μια γυναίκα κύρους, βοηθά τις επιδιώξεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ (Η Εγκράτεια)

Η ζωή και η καθημερινότητά σας, έχουν αρχίσει να σταθεροποιούνται και αυτό χάρη στις δικές σας προσπάθειες. Εξακολουθήστε να κρατάτε χαμηλούς τόνους στις συναλλαγές και συναναστροφές σας και θα δείτε ότι όλα θα πηγαίνουν καλά.