Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 14/09

ΚΡΙΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Μετά από μια περίοδο άσχημων γεγονότων και καταστάσεων, έρχεται η ηρεμία. Τώρα, μπορείτε να δείτε καθαρά τα πράγματα και να σχεδιάσετε ξανά το μέλλον. Μια καινούρια ερωτική γνωριμία, σας ανοίγει ορίζοντες και κάνει την καθημερινότητά σας, πιο συναρπαστική.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Δίνεται ο επίλογος σε μια κατάσταση που εδώ και καιρό σας ταλαιπωρούσε. Μια απότομη αλλαγή συνέβη στη ζωή σας, που φέρνει μαζί της ένα τέλος αλλά και μια καινούρια αρχή. Μπορεί να αισθάνεστε ότι κλείνετε πόρτες, αλλά είναι απαραίτητο αν θέλετε να κάνετε νέο ξεκίνημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Δικαιοσύνη)

 

Τίποτα δεν φαίνεται να βελτιώνεται και βρίσκεστε σε σύγχυση. Τα προβλήματα, κυρίως τα νομικά, οι χωρισμοί και τα διαζύγια, σας αποδιοργανώνουν εντελώς. Φτάνετε σε σημείο να συγκρούεστε με όλους, να γίνεστε βάρος στους άλλους, και πρόοδος στα θέματά σας, καμία απολύτως.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Κόσμος)

 

Και ενώ τα πράγματα πηγαίνουν καλά, ξαφνικά, φαίνεται σαν να πατήσατε το “pause”. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί επαναπαυτήκατε στις επιτυχίες, είτε γιατί θεωρήσατε ότι χρειαστήκατε λίγη ανάπαυλα. Ανασκουμπωθείτε. Η ολοκλήρωση δεν ήρθε ακόμα. Ενεργοποιηθείτε ξανά.

 

 

 

ΛΕΩΝ (Ο Κρεμασμένος)

 

Χάνετε σιγά – σιγά, τις αξίες σας. Δεν ξέρετε προς τα πού να κατευθυνθείτε. Θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας, αλλά δεν ξέρετε πώς. Και τότε, απευθύνεστε σε για βοήθεια, σε ανθρώπους, που όχι μόνο δεν σας βοηθούν αλλά και δεν εμπιστεύεστε, έτσι κι αλλιώς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Θα δυσκολευτείτε να συμβιβαστείτε στις σχέσεις σας και θα νιώσετε πολύ ανασφαλείς. Θα έχετε την τάση να συμπεριφέρεστε πολύ εγωκεντρικά, μην μπορώντας να δείτε γύρω σας ξεκάθαρα. Οι καταστάσεις σας δυσαρεστούν. Κι όταν είστε δυσαρεστημένοι εσείς, γκρινιάζετε και επικρίνετε.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Δίνεται τέλος, σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν. Οι εξελίξεις φέρνουν νέες προοπτικές. Αναγέννηση και λύτρωση. Ανοικοδομείτε ένα νέο μέλλον, πιο σταθερό και πιο «συμπαγές». Θεραπεύονται οι πληγές, αποκτάτε θετική στάση ζωής και ανακαλύπτετε νέους ορίζοντες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Όλο κάτι σας λείπει και νιώθετε ανικανοποίητοι. Η βιασύνη σας, είναι λόγω συναισθηματικής σύγχυσης. Αποτυγχάνετε στα σχέδιά σας γιατί αργοπορείτε να λάβετε μέτρα προστασίας για τους στόχους σας. Ενόψει έλλειψης εναλλακτικών, σας κυριεύει ανασφάλεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Όλα γύρω σας φαίνονται ασταθή. Ο ψυχισμός και το πνευματικό κομμάτι του χαρακτήρα σας, επηρεάζονται αρνητικά. Παραιτείστε από τα πάντα. Λύπη, έλλειψη δυνάμεων και αστάθεια. Να θυμάστε ότι η φυγή και οποιονδήποτε τρόπο, από την πραγματικότητα, δεν είναι λύση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Μάγος)

 

Αποζητείστε κάθε τι καινούριο, κάθε τι καινοτόμο, και στηριχθείτε στη δημιουργικότητά σας, που θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε και αν καταπιαστείτε. Ένα καινούριο ξεκίνημα στα ερωτικά, σας δίνει φτερά και ενθουσιασμό. Νέα σχέδια, νέες σχέσεις, νέες προοπτικές.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Πρόκειται να παρουσιαστούν ευκαιρίες στον ερωτικό και επαγγελματικό τομέα. Εκμεταλλευτείτε τις, θετικά και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Αυτό που ζητάτε είναι η πνευματικότητα στις σχέσεις, και αυτό θα έχετε. Τα οικονομικά σας είναι σε ανοδική πορεία.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άρμα)

 

Η κάρτα αυτή εγγυάται ένα καλό αποτέλεσμα στα ζητήματα που σας απασχολούν αυτό το διάστημα. Είναι πολύ σημαντικό να ζείτε τη χαρά της ικανοποίησης που φέρνουν τα θετικά αποτελέσματα, αλλά να μην ξεχνάτε τον τελικό σας στόχο.