Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 16/11

ΚΡΙΟΣ (Η Ισχύς)

 

Καλή υγεία και επιτυχίες σας περιμένουν σήμερα. Υπερισχύει η αρετή και το θάρρος, έναντι των παθών, η τόλμη έναντι των αμφιβολιών. Καθώς αποκτάτε τον έλεγχο των επιθυμιών σας, όλα είναι εφικτά.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Απογοητεύεστε από τις αποτυχίες και διαπιστώνετε ότι θα πρέπει να τελειώνετε οριστικά με καταστάσεις που σας πλήγωσαν. Αποχαιρετάτε το παρελθόν και βαδίζετε με θάρρος προς το μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Είναι σημαντικό να διδαχθείτε πώς να προσαρμόζεστε στα γυρίσματα της τύχης, η οποία δεν είναι πάντοτε με το μέρος σας. Θα πρέπει να αποδεχθείτε, καταστάσεις και γεγονότα που δεν είναι στον άμεσο έλεγχό σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Αρχιερέας)

 

Δείχνετε τον αμέριστο σεβασμό σας προς τους ανθρώπους που μπαίνουν στον κόπο να ασχοληθούν μαζί σας και να σας συμβουλέψουν. Ηρεμία, αγάπη, ψυχική ευφορία. Γάμος.

 

ΛΕΩΝ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Μια νοσηρή κατάσταση παίρνει οριστικό τέλος. Απελευθερώνεστε από τη φυλακή των ίδιων σας των απόψεων και περιορισμών. Ακόμα τελειώνετε με μια επιβεβλημένη κατάσταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Εγκράτεια)

 

Η μετριοπάθεια, ο συντηρητισμός και η απόσταση από τα γεγονότα, θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα απ’ ό,τι περιμένατε. Εξισορροπούνται οι αρνητικές με τις θετικές δυνάμεις.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Μάγος)

 

Με διπλωματία, ευγλωττία, θέληση και δημιουργικότητα, σήμερα οι στόχοι σας πρόκειται να επιτευχθούν και να δικαιώσουν τους κόπους σας. Στο πλευρό σας έξυπνοι συνεργάτες με γρήγορα μυαλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Είστε δέσμιοι των παθών σας. Εγκλωβισμένοι στις προσταγές της σάρκας και των επιθυμιών σας, βρίσκεστε στη δυσάρεστη θέση να μην μπορείτε να κάνετε τίποτα για να απελευθερωθείτε. Αταξία, πάθος και εμμονές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Το Άστρο)

 

Πιστεύετε σ’ ένα καλύτερο μέλλον και ξέρετε πώς να το δημιουργήσετε. Είστε δεκτικοί στις επιρροές που έχουν θετικό αντίκτυπο επάνω σας. Είστε ειλικρινείς και συνεπείς στα θέλω σας. Γι αυτό και θα πετύχετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Τρελός)

 

Κάνετε καινούρια ξεκινήματα, λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο και με άγνοια κινδύνου. Γι αυτό και συχνά αισθάνεστε σαν να κάνετε ένα άλμα στο κενό. Αν συνεχίσετε να είστε παρορμητικοί, ίσως και να το πληρώσετε ακριβά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

 

Αφοσιωμένοι στους στόχους σας, με ηρεμία και στοχαστική ικανότητα, δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχετε, με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείτε. Δείξτε πίστη, υπομονή και επιμονή και θα ανταμειφθείτε.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Μια έκρηξη δημιουργικότητας σήμερα, θα σας οδηγήσει να καταπιαστείτε με ό,τι καλλιτεχνικό σας ενδιαφέρει, είτε σαν επάγγελμα, είτε σαν χόμπι. Είστε ευγενείς, κοινωνικοί και πολύ αγαπητοί στον περίγυρό σας.