Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 18/1

ΚΡΙΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

Δικαιώνεστε ως προς τον τρόπο που επιδιώκετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Επανέρχεται η γαλήνη και η ισορροπία στη ζωή σας και έχετε την τάση να θεωρείτε ισότιμους τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ (Ο Διάβολος)

Μην προσπαθείτε να δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας χρησιμοποιώντας πλάγιους και πονηρούς τρόπους. Τα εισοδήματα αυξάνονται με σκληρή και τίμια εργασία και όχι με απατεωνιές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Κρίση)

Ένα ξαφνικό γεγονός θα κρίνει την εξέλιξή σας. Ένα γεγονός που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σύνεση και ορθή κρίση. Το αν θα σας βγει σε καλό ή σε κακό, θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα το διαχειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(Ο Θάνατος)

Ξεμπερδεύετε διά παντός με το παρελθόν και τα απομεινάρια καταστάσεων που έμεναν μέσα σας, για καιρό, ως απωθημένα. Η σημερινή ημέρα, εμπεριέχει ξεκαθαρίσματα, «εφ’ όλης της ύλης».

ΛΕΩΝ (Η Αυτοκράτειρα)

Μια γυναικεία φιγούρα στέκει δίπλα σας και μοιράζεται τις αγωνίες και τους φόβους σας. Ένα γυναικείο πρόσωπο που για σας έχει μεγάλο κύρος σας υποστηρίζει σε ό,τι κάνετε. Ανταποδώστε την καλοσύνη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Σελήνη)

Τα συναισθήματά σας είναι μπερδεμένα. Δεν ξέρετε πού πατάτε και πού βρίσκεστε. Πολύ περισσότερο αγνοείτε προς τα πού κατευθύνεστε. Χρειάζεται ηρεμία και καθαρή κρίση. Οι λύσεις θα δοθούν σύντομα.

ΖΥΓΟΣ (Οι Ερωτευμένοι)

Παρ’ όλο που ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα, εσείς προβληματίζεστε από διλήμματα. Νιώθετε διχασμένοι και ο χρόνος σας πιέζει να πάρετε μια απόφαση. Μην φοβάστε να ρισκάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

Η μοίρα, θα σταθεί θετική στο πλάι σας, αν κι εσείς με τις κινήσεις σας τη βοηθήσετε. Δείτε θετικά τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας και μην αφήνετε την απογοήτευση να σας καταβάλει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Τρελός)

Η στάση ζωής που κρατάτε ως τώρα, είχε καλό αποτέλεσμα. Σήμερα, είναι μέρα απολογισμού. Δείτε τα λάθη και διορθώστε ό,τι διορθώνεται. Μην διστάσετε να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Οίκος του Θεού)

Είναι προφανές ότι η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι λάθος. Σήμερα καλείστε να πληρώσετε τα πεπραγμένα σας. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα αν δεν έχετε αδικήσει κανέναν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Η Αρχιέρεια)

Νιώθετε δυνατοί και ήρεμοι. Το σύμπαν είναι πολύ ευνοϊκό με σας και αυτό γιατί έχετε αποκτήσει σύνδεση μαζί του. Μέσα σας επικρατεί γαλήνη. Είστε σίγουροι για ό,τι κάνετε και ό,τι λέτε. Δικαίωση!

ΙΧΘΥΕΣ (Το Άστρο)

Αποφασίζετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μέσα σας. Ανακαλύπτετε αλήθειες για τον εαυτό σας και τους άλλους, που σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη. Οι συνθήκες ευνοούν τα σχέδιά σας.