Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 21/09

ΚΡΙΟΣ (Η Δύναμη)

 

Με το ταμπεραμέντο σας και την δύναμη της θέλησής σας, θα καταφέρετε να νικήσετε, τόσο στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, επαγγελματικά, όσο και στην αγάπη. Οι εξελίξεις, χάρη στους χειρισμούς σας θα είναι ευνοϊκές.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Οποιαδήποτε υπερβολή τώρα, θα είχε ανεπανόρθωτες συνέπειες. Αποστασιοποιηθείτε από την κατάσταση για να δείτε ξεκάθαρα, όχι μόνο τις δικές σας θέσεις, αλλά και τις θέσεις των άλλων.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Αυτοκράτειρα)

 

Τώρα είναι η ώρα να αφεθείτε στις απλές απολαύσεις της ζωής, να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να πάρετε ενεργό μέρος σε ό,τι συμβαίνει γύρω σας και να γίνετε εσείς δημιουργοί της δικής σας πραγματικότητας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Μπορεί να είναι μια κατάσταση, ένα πρόσωπο, ή ακόμα και κάποια δικά σας συναισθήματα που σας εγκλωβίζουν σε μια κατάσταση και νιώθετε ανήμποροι να αντισταθείτε. Αφήνοντάς τα όμως να κουμαντάρουν τη ζωή σας, βαδίζετε προς την καταστροφή.

 

ΛΕΩΝ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Η οργάνωση, η επιμονή, η προσήλωση στο στόχο, είναι αυτά που θα φέρουν την επιτυχία. Έχετε ανάγκη να είστε πρώτοι σε όλα και να ηγείστε. Επιλέξτε προσεκτικά τους συνεργάτες σας, και βαδίστε προς την επιτυχία.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Το Άρμα)

 

Είστε οι νικητές σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και στον έρωτα, όπου ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του και σας οδηγεί να ανακαλύψετε πώς είναι να σας αγαπούν.

 

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Θάνατος)

 

Τα σχέδιά σας αποδεικνύονται απατηλά. Οι συνεργάτες που θεωρούσατε ότι θα βοηθούσαν στην υλοποίησή τους, ξαφνικά απομακρύνονται. Είναι σημαντικό να σταματήσετε ό,τι κάνετε και να πάρετε αποστάσεις. Θα δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και να ανακαλύψετε πού έχετε κάνει λάθος.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Ο Οίκος του Θεού)

 

Ο εγωισμός που απορρέει από τις φιλοδοξίες σας, σας οδηγεί σε λανθασμένα μονοπάτια και συμπεριφορές. Το οικοδόμημα που χτίσατε αποδεικνύεται ότι στέκει επάνω στην άμμο. Προσέξτε γιατί κινδυνεύουν να καταρρεύσουν όλα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κρεμασμένος)

 

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας παρωχημένες ιδέες και θεωρίες, συναισθήματα και καταστάσεις, που μόνο αβεβαιότητα σας έχουν φέρει ως τώρα. Αλλάξτε οπτική και κατεύθυνση, για να βρείτε την επιτυχία.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Οι Ερωτευμένοι)

 

Πρόκειται να πάρετε μια απόφαση ζωής. Δεν ξέρετε όμως προς τα πού να κλίνετε. Να διατηρήσετε το παλαιό, που το ξέρετε και το εμπιστεύεστε ή να προχωρήσετε στο νέο, που εμπεριέχει μεγάλη δόση ρίσκου; Η επιλογή είναι δική σας. Επωμιστείτε το βάρος των συνεπειών και κάντε την επιλογή.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ξεκινά ένας νέος κύκλος ζωής, που θα σας φέρει σε επαφή με όσα είχατε στερηθεί στο παρελθόν. Νέες επαγγελματικές προτάσεις και νέοι έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους και σας καλούν να τα ακολουθήσετε. Πράξτε κατά συνείδηση.

 

 

ΙΧΘΥΕΣ(Η Αρχιέρεια)

 

Οι λύσεις στα προβλήματά σας, έρχονται διαισθητικά. Μέσα από διεξοδική μελέτη, με αγάπη και τρυφερότητα, αποστασιοποιημένοι από προβλήματα και καθημερινότητα, θα φέρετε την άνοιξη στη ζωή σας.