Ταρώ για σήμερα Πέμπτη 22/06

ΚΡΙΟΣ (Ο Μάγος)

 

Αποζητάτε κάθε τι καινούριο. Παίρνετε πρωτοβουλίες για νέα σχέδια μέσα από καινούριες σχέσεις. Η θετική σας διάθεση θα σας βοηθήσει με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ (Η Δικαιοσύνη)

 

Βαδίζετε σε έναν σταθερό δρόμο, βασιζόμενοι στην ασφάλεια και σταθερότητα των περιστάσεων. Οι άνθρωποι γύρω σας, αναγνωρίζουν την ορθότητα της κρίσης σας και απολαμβάνετε αυξημένη αναγνωρισιμότητα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (Η Εγκράτεια)

 

Είστε σε θέση να διαβλέπετε τις καταστάσεις γύρω σας και παίρνετε τις κατάλληλες αποφάσεις με ψυχραιμία. Θα ανταποκριθείτε με συνέπεια μέχρι το τέλος της όποιας διαδικασία σας έχει ανατεθεί

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (Ο Τρελός)

 

Έχετε ανάγκη να ξεκολλήσετε από την ανιαρή καθημερινότητα και να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Ένα αίσθημα έρωτα, σας πλημμυρίζει στην επαφή σας με ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει δυναμικά στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ (Ο Τροχός της Τύχης)

 

Ένα τυχαίο, αλλά μοιραίο γεγονός αλλάζει ριζικά τη ζωή σας. Τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα απ’ ό,τι περιμένατε. Θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο μια ευκαιρία, ή μια μοιραία γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (Η Κρίση)

 

Στο παρελθόν φαίνεται ότι απογοητευτήκατε και εγκαταλείψατε τις προσπάθειες να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Τώρα όμως, θα βρεθείτε απέναντι σε νέες δυνατότητες και στόχους, και αποκτάτε νέο ενθουσιασμό.

 

ΖΥΓΟΣ (Ο Ήλιος)

 

Βλέπετε σιγά-σιγά, τα εμπόδια να εξαφανίζονται από το δρόμο σας και νιώθετε ανακούφιση. Θα ικανοποιηθείτε από τις αλλαγές που θα συμβούν στην καθημερινότητά σας και η αυτοεκτίμησή σας θα επανέρθει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (Η Σελήνη)

 

Καθώς κάποια άσχημα προαισθήματά σας επαληθεύονται, αρχίζετε και φοβάστε ότι τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλά. Αρχίζετε να γίνεστε καχύποπτοι και ανασφαλείς, προς όλους και όλα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (Ο Κόσμος)

 

Θέτετε ένα νέο πλαίσιο ζωής, μέσα στο οποίο κινείστε και ενεργείτε. Η σκέψη σας πιο ξεκάθαρη από ποτέ, και οι επιδιώξεις σας δικαιώνονται. Κι όλα αυτά χάρη στους κόπους και τις προσπάθειες που έχετε κάνει ως τώρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (Ο Αυτοκράτορας)

 

Οι κινήσεις σας μπορεί να είναι ακραίες, αλλά πρωτότυπες, γι αυτό και η εικόνα που δίνετε προς τα έξω είναι ενός επιτυχημένου, ηγετικού ατόμου, που ξέρει το σωστό αλλά και τον τρόπο να το επιβάλλει.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (Ο Διάβολος)

 

Το μέλλον σας φαίνεται αβέβαιο και ό,τι κι αν κάνετε πάει στραβά. Πράγματα που στο παρελθόν σας έδιναν ευχαρίστηση δεν συμβαίνουν πια. Ίσως θα ήταν καλό να αφήσετε ό,τι κι αν κάνετε και να ηρεμήσετε ώστε να δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.

 

ΙΧΘΥΕΣ (Ο Θάνατος)

 

Χρειάζεται να κοπιάσετε για να κάνετε νέο ξεκίνημα. Χρειάζεται να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε καταστάσεις που σας εγκλωβίζουν και να ξανασκεφθείτε σοβαρά ποια θα είναι η επόμενή σας κίνηση.